Generalitat de Catalunya - www.gencat.cat

Actualitatdivendres, 18 de abril de 2014

 • Conferència de Dan Abraham i presentació del seu best-seller “Soccer Tough”

  Conferència de Dan Abraham i presentació del seu best-seller “Soccer Tough”, traduït al castellà amb el títol “Lo Duro del Fútbol: técnicas sencillas de psicología del Fútbol para mejorar tu juego” (Editorial Bennion Kearny).
  L’acte, tindrà lloc el proper dimarts, 22 d’abril, a les 18.00 hores, a l’INEFC de Barcelona (Aula Magna 2). Accés lliure.

  (17 de abril de 2014)
 • Visita institucional a l'INEFC Barcelona d'una delegació de la Universitat de Cultura Física de Bielorússia

  L’INEFC Barcelona rep alumnes, professors i directiva de la Universitat de Cultura Física de Bielorússia i se signa un Acord de col·laboració entre les dues institucions.

  (08 de abril de 2014)
 • Dobles titulacions a l’INEF de Lleida


  L’INEF de Lleida i la UdL presenten dobles titulacions per al curs 2014-2015.
  Les titulacions presentades per ambdós centres universitaris de Lleida permeten dur a terme, per una banda, els graus en Educació Primària i en Ciències de l’activitat física i de l’esport, i, per altra banda, els graus en Ciències de l’activitat física i de l’esport (CAFE) i en Fisioteràpia.
  El fet que les dobles titulacions estiguin organitzades conjuntament per ambdues institucions facilita l’estudi simultani dels graus esmentats.
  (04 de abril de 2014)
 • Anunci de lectura i defensa de tesi doctoral

  Doctorand ARMANDO FILIPE MARIANO E COSTA

  Es presentarà la tesi doctoral amb el tema: "O comportamento do treinador de jovens: a importãncia atribuída aos aspectos de saúde dos atletas no decorrer do processo de treino”. Aquest acte tindrà lloc el dia 11 d’abril de 2014, a les 10:30 hores, a la Sala de Màsters de l'INEFC Lleida.

  (01 de abril de 2014)
 • El programa EscolaLab promou la vinculació entre instituts i universitat

  En el marc del Programa EscoLab, que promou la vinculació entre instituts i universitat, l’INEFC de Barcelona ha rebut la visita d’un grup de 1r de batxillerat de l’Escola Tècnico Professional Xavier per tal de dur a terme l’activitat “El culte al cos: anàlisi crítica del paper dels mitjans de comunicació i bases nutricionals per una dieta correcta”.

  (21 de març de 2014)
 • Tallers 7p per potenciar persones

  El proper 6 de maig es farà una nova edició dels tallers 7p per potenciar persones. Es desenvoluparan 7 tallers, de 4 hores cadascun, en els quals se sintetitza i recull l’essència del "Màster de Coaching i Lideratge Esportiu" de l'INEFC i la Universitat de Barcelona, que dirigeix i imparteix l'Institut de Coaching Esportiu (Incoade) al COE.

  (20 de març de 2014)
 • Altitude project guanya el 3r Premi nacional d'investigació en medicina de l'esport

  El treball de recerca “Entrenament en altitud, rendiment i transport d’oxigen en nedadors d’elit: assaig de tres estratègies amb grups paral·lels i controls a nivell del mar” ha guanyat el 3r premi del XVI Premio Nacional de Investigación en Medicina Deportiva 2013, atorgat per la Escuela de Medicina del Deporte de la Universitat d’Oviedo.
  (10 de març de 2014)
 • L'elit mundial de l'espasa femenina es dóna cita de nou a l'INEFC Barcelona

  La 38a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona d’esgrima promet ser tot un espectacle...Llegir més
  (03 de març de 2014)


 • Més noticies

  Accedeix al cercador de notícies clicant aquí.

  (29 de febrer de 2000)

 
 

 

Destaquem