Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

INEFC Barcelona > Estudis de Grau > Procés de matrícula

Procés de matrícula

A continuació trobareu informació sobre el procés de matrícula per a alumnes de nou accés, per alumnes de Grau i de Llicenciatura, i pel procés de sol·licitud de trasllat d'expedient.

   Informació econòmica matrícula

MATRÍCULA

Podeu accedir també a través del Portal amb les vostres credencials.
HORA ASSIGNADA: l'hora que teniu assignada per a matricular-vos indica l'hora exacta a partir de la qual teniu l'accés a automatrícula. Això vol dir que si, per exemple, teniu assignada el dia 9 a les 9.00h és a partir d'aquest moment que podeu accedir, però podeu fer-ho fins a les 23.59h del dia 10; és a dir que no cal que entreu a matrícula a les 9.00h obligatòriament, teniu els 2 dies per a formalitzar-la.
IMPORTANT: recordeu que una vegada inicieu la sessió disposeu de 30 minuts per a formalitzar la matrícula. En el cas que necessiteu tancar la sessió abans de finalitzar, feu-ho amb el botó de cancelar i no tacant el navegador, per estalviar possibles incidències.

  Calendari de matrícula Curs 2015-2016 Grau

 INFORMACIÓ per cursos:

 
Assignació ampliació dels esports per alumnat de 3r i 4t curs 2014-2015Trasllat d'expedient acadèmic a l'INEFC per incorporar-se al curs 2014-2015

Consulteu normativa de la UB


El termini de formalització de la sol·licitud de trasllat d'expedient és:
  • INEFC centre de Barcelona: del 2 al 20 de juny del 2014
  • INEFC centre de Lleida: del 22 d'abril al 6 de maig de 2014