Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Cursos d'Estiu


Cursos d'Estiu 2017 INEFC Barcelona 


Barcelona, del 3 al 7 de juliol de 2017


 


Organització general Inscripció Reconeixements i Certificacions Taula horària Quotes

Programació cursos :  Cursos   Experiències amb èxit en l'Educació Física

"S’ACOSTA L’ESTIU A L’INEFC"  Dossier dels cursos ,  Dossier de les experiències
 

Presentació
Us presentem la nova edició dels Cursos d’Estiu de l’educació física i l’esport de l’INEFC de Barcelona que es durà a terme del 3 al 7 de juliol.

Aquest any us oferim una àmplia i nova programació d’activitats on trobareu el complement ideal per a la vostra formació en l’àmbit de l’educació física i l’esport.

En primer lloc trobem els cursos, formacions de 10 hores presencials, adreçats a tothom que vulgui ampliar el seus coneixements per seguir creixent dia a dia millorant la seva activitat professional.
En segon lloc tenim les experiències amb èxit en EF que consisteixen en tallers de 2 hores de durada impartits per reconeguts professionals de l’àmbit de l’educació física. L’alumnat podrà escollir fins a un màxim de 20 experiències que haurà de seleccionar en blocs de 10 hores (format cadascun per 5 eines o experiències).

A més a més, durant els cursos cada dia tornarem a oferir l’activitat: “A taula amb...” on les persones inscrites podran gaudir, durant els àpats, d’un espai d’intercanvi d’experiències i de debat amb diferents personatges convidats.

Veniu i gaudiu de l’estiu a l’INEFC!
Descarrega't el dossier informatiu

(19/05/2017)


 

Organització general dels Cursos d'EstiuInformació general


 • Si quan feu la inscripció no ens indiqueu el contrari, l’INEFC de Barcelona considera que autoritzeu la inclusió de les vostres dades en un fitxer automatitzat, i la seva cessió a tercers que, per encàrrec de l’INEFC, realitzi la tasca de difusió de la informació de les activitats que es realitzin a la nostra institució. Teniu els drets d’accés, rectificació i cancel·lació de les vostres dades personals que estableix la legislació vigent. 
• Durant la realització dels cursos, l’organització farà enregistraments i fotografies. Si abans de l’inici dels cursos no ens comuniqueu el contrari, considerem que autoritzeu que les imatges que siguin captades durant la realització dels cursos en què aparegueu puguin ser utilitzades per a la difusió i promoció de les activitats de l’INEFC.
• Durant els cursos d’estiu no està permès fer cap tipus de captació audiovisual (filmació o fotografia) excepte les que siguin realitzades amb el material cedit per la Secretaria de Cursos.
• L’organització pot decidir anul·lar un curs si no arriba a un mínim de 15 persones inscrites.
• No es realitzarà cap devolució de matrícula, excepte per motius imputables a l’organització (anul·lació de cursos, canvi d’horari del curs, etc.) i sempre que la persona interessada ho sol·liciti abans de l’inici del curs.
• Abans de l’inici dels cursos rebreu per correu electrònic la documentació de cada curs al que us hagueu matriculat.
• El mateix dia 3 de juliol i/o abans de l’inici del primer curs al que us hagueu inscrit, heu de passar per l’espai que la Secretaria de Cursos haurà habilitat per recollir les acreditacions i la resta de material necessari.

 

Inscripció

Període

De dilluns 8 de maig al dijous 22 de juny de 2017.


PROCEDIMENT

1. Inscripció en línia (cliqueu aquí per accedir al formulari)

• Podreu fer la vostra reserva als cursos d’estiu en línia.
• Omplint el formulari podeu fer la sol·licitud d’inscripció al curs o cursos que desitgeu.
• En el cas de seleccionar “Experiències d’Educació Física” caldrà que escolliu al desplegable les 5, 10, 15 o 20 experiències que vulgueu cursar, tenint en compte que n’heu de triar un mínim de 5 i el nombre escollit ha de ser múltiple de 5.
• Un cop seleccioneu les experiències que us interessin, se us confirmarà la disponibilitat de places. 

 

o D’aquells cursos que tingueu plaça, podreu fer el pagament amb la vostra targeta de crèdit/dèbit. El procés de matriculació us durà directament a una passarel·la de pagament. Quan acabeu tot el procés, heu de desar el document, ja que aquest serà el vostre comprovant de pagament.
o D’aquells cursos que no tingueu plaça, us podeu inscriure en una llista d’espera. Si hi ha alguna plaça vacant, se us comunicarà per correu electrònic.

2. Inscripció presencial o telefònica

1. Reserva i confirmació de plaça: sol·licitar la plaça per al curs o cursos que desitgeu realitzar contactant amb la Secretaria de Cursos mitjançant qualsevol d’aquestes vies: 


1. Per telèfon: 93 425 54 45, ext. 238, 214 i 262.
2. Personalment: a l’Oficina d’atenció a l’estudiant del centre.


La Secretaria de Cursos us confirmarà a l’acte la disponibilitat de plaça per al curs que desitgeu. Se us assignarà un codi d’identificació que heu de recordar per fer l’ingrés final (un cop us confirmem que el curs es realitzarà).

• Formalització de la matrícula: des de la Secretaria un cop confirmada la disponibilitat de plaça per al curs escollit, se us farà arribar un document de pagament. Haureu de fer l’ingrés de l’import del curs a qualsevol oficina de CaixaBank “La Caixa” dins dels 7 dies naturals següents a la data de la confirmació per part de la Secretaria d’Organització. 

Un cop fet el pagament, heu de formalitzar la inscripció fent arribar –mitjançant el correu electrònic o personalment- a la Secretaria d’Organització la documentació següent:


1. Fotocopia del comprovant de l’ingrés.
2. Comprovant de la condició d’alumne/a o col·legiat/ada (si és necessari).
3. Fotocòpia de la targeta sanitària.


• Aspectes importants
Fins que no es realitzi el pagament de la matrícula i es faci arribar la documentació especificada al punt anterior no es considerarà formalitzada la matrícula, si no que, simplement, serà una reserva de plaça.
Des de la Secretaria de Cursos se us confirmarà la recepció de la documentació per correu electrònic.
Si no es realitza el pagament durant el període establert (7 dies naturals a partir de la confirmació de la plaça) l’organització dels cursos considerarà que renuncieu a la vostra reserva i que, per tant, pot cedir dita plaça a una altra persona interessada. 

Reconeixements i certificacions

Els cursos d’estiu tenen una durada de 15 hores, dividides en 10 de presencials i 5 de no presencials.

1) Per poder acreditar les 10 hores presencials heu de signar les 2 llistes d’assistència de cada sessió (inici i final) que posarà a la vostra disposició l’alumnat col·laborador durant el seu transcurs. S’ha d’assistir a un mínim del 80 % de les hores presencials del curs.
2) Per poder acreditar les hores no presencials, un cop acabats els cursos, s’ha d’entregar el treball de cadascun dels cursos realitzats i respondre el qüestionari que farà arribar l’organització. El termini per presentar-los serà el divendres 15 de juliol.

L’INEFC de Barcelona entregarà un certificat d’assistència als cursos a qui compleixi els 2 requisits anteriors. Si no especifiqueu el contrari, ho rebreu a la direcció postal que hagueu notificat en el procés de matriculació.

* Tots els cursos estan inclosos en el Pla de formació permanent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

* Tots els cursos són susceptibles de ser reconeguts com a crèdits ECTS per part de la Xarxa Vives d’Universitats (XVU):
Universitat Abat Oliba CEU, Universitat d’Alacant, Universitat d'Andorra, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat de les Illes Balears, Universitat Internacional de Catalunya, Universitat Jaume I, Universitat de Lleida, Universitat Miguel Hernández d'Elx, UOV (Universitat Oberta de Catalunya), Universitat de Perpinyà Via Domitia, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Politècnica de València, Universitat Pompeu Fabra, Universitat Ramón Llull, Universitat Rovira i Virgili, Universitat de València, Universitat de Vic.

El nombre de crèdits susceptibles de reconeixement per cada curs el determina cada universitat.


Taula horària

  

 

Quotes
CATEGORIA A

Llicenciats/ades i graduats/ades en CAFE col·legiats/ades

Alumnat de l’INEFC, d’altres facultats de CAFE

  

Inscripció a 1 curs Inscripció a 2 cursos Inscripció a 3 cursos Inscripció a 4 cursos
69 € 127.5 € 168,75 € 180 €
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

CATEGORIA B

Altres

Inscripció a 1 curs Inscripció a 2 cursos Inscripció a 3 cursos Inscripció a 4 cursos
75 € 135 € 180 € 240 €Aquest any totes les persones participants podran obtenir un descompte del 20% en inscriure’s a qualsevol curs d’Espiral. Cursos de promoció i aplicació de les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) en l’educació. Per a més informació: