Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

INEFC Lleida > Serveis > Visites guiades

Visites guiades

T’agradaria saber què és l’INEFC de Lleida, la seva història, què s’hi estudia i les instal·lacions de què disposa? Doncs aquest curs l’INEFC el tindreu més a prop que mai, i és que aquest any el centre ofereix unes visites guiades que de ben segur t’interessaran a tu i a tots els teus alumnes.

A QUI VA DIRIGIT _____________________________________________

A tots els centres educatius de, Batxillerat i Cicles Formatius.

DIES PER FER LES VISITES ______________________________________

A concretar amb el Centre

QUÈ FAREM
__________________________________________________

  • Recepció al centre: El representant institucional de l’INEFC rebrà als joves al hall de la piscina, on els donarà la benvinguda.
  • Xerrada “Què és l’INEFC?:
    Consisteix en una presentació informativa sobre l’estructura de l’INEFC, com s’accedeix a estudiar la llicenciatura de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, els estudis que s’hi duen a terme, els diferents itineraris curriculars que es cursen i les possibles sortides professionals dels Llicenciats.
    Visites guiades a l’INEFC-Lleida

 Visit
a guiada per l’INEFC:
S’acompanyarà al grup per les diferents zones del nostre centre, informant de les activitats que es duen a terme en cada espai, explicant les curiositats més rellevants de cada lloc i ensenyant als visitants com es viu un dia de classes a l’INEFC-Lleida 

 

  • Mòdul pràctic: Per tal que els alumnes puguin gaudir fent activitat física es pot proposar un activitat pràctica. Per poder participar en aquesta activitat cal vestir roba esportiva.

T’agrada la idea? Doncs no ho dubtis més i posa’t en contacte amb nosaltres!

CONTACTE __________________________________________________

- Via telefònica al 973272022