Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

 

9a Trobada de Professorat de Ciències de la Salut - 1, 2 i 3 de febrer

INEFC de Barcelona 

| HOME | INFORMACIÓ I CONTACTE | COMITÈS | PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | COMUNICACIONS |

  SEGUEIX-NOS A @9TrobadaProf !

           

NOVENA TROBADA DE PROFESSORAT DE CIÈNCIES DE LA SALUT
Un cop més, i ja arribem a la 9a edició, us convoquem a la Trobada de Professorat de Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona, que se celebrarà entre l'1 i el 3 de febrer de 2017 a l’INEFC - Centre de Barcelona, on tractarem tot un conjunt de temes rellevants per a la millora de l’activitat docent. Continuem endavant amb aquest projecte iniciat ara fa 17 anys i que ha assolit uns alts estàndards de qualitat i eficiència, i que ha esdevingut el millor homenatge que podem retre a la que va ser-ne la impulsora, la nostra estimada Coloma Barbé. Amb aquest objectiu s’han proposat tallers, taules de debat i ponències que tractaran interessants temàtiques i innovacions en l’àmbit de la docència universitària.

En aquesta edició, l’activitat física vinculada a la salut serà protagonista de diferents activitats formatives. Els temes relacionats amb la innovació docent i l’ús de les TIC en la docència estaran presents a la Trobada amb ponents que ens explicaran com les utilitzen amb èxit. Compartirem diferents enfocaments sobre pràctiques de simulació. Analitzarem les problemàtiques que genera atendre tants estudiants amb tantes peculiaritats en un moment en què s’imposa la individualització dels aprenentatges. Tractarem el tema de l’avaluació continuada amb grups nombrosos i com ens ho fem per dur a terme tantes activitats d’avaluació i ser objectius en les qualificacions.

Confiem que els temes proposats us resultin interessants i que ens vulgueu acompanyar presentant també les vostres experiències en el marc de les comunicacions lliures, ja que la vostra participació és precisament la que dóna sentit a aquesta Trobada i contribueix al seu èxit.

Dossier informatiu 

 

 

MÉS VÍDEOS

       


Organitzen:

Col·laboren:

Societat Espanyola d’Educació Mèdica (SEDEM), Societat Catalana de Biologia (SCB), Servei d'Atenció a l'Estudiant (SAE) i Associació Espanyola de Nutricionistes i Dietistes (AEDN)