Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

INEFC Catalunya > Serveis i tràmits > Eines de Comunicació

Eines de Comunicació

Ja és possible accedir al portal ATRI des de qualsevol ordinador que tingui accés a Internet. A continuació, trobareu les instruccions per accedir-hi i els serveis que hi estan disponibles.

Com hi puc accedir?

Heu d’introduir al vostre navegador l’adreça https://atri.gencat.cat, i a continuació se us demanaran els vostres nom d’usuari i contrasenya d’ATRI.

El nom d’usuari és el vostre número de DNI, amb la lletra final inclosa. La contrasenya es va repartir en el moment de posar en funcionament el portal, i a partir d’aleshores es facilita a totes les persones que s’incorporen per primer cop al servei de l’Administració de la Generalitat. Si en necessiteu una de nova (perquè l’heu oblidada o l’heu perduda), l’heu de demanar al servei de personal del vostre departament o, en el cas de personal dels centres docents, a la unitat de personal del vostre servei territorial.

Quin horari de servei hi ha?

En aquesta primera etapa, l’horari d’accés és de dilluns a divendres de les vuit del matí a les onze del vespre, i els dissabtes i diumenges de les nou del matí a les nou del vespre.

Què hi trobaré?

Accedint al portal des d’Internet, hi trobareu gairebé els mateixos serveis que hi podeu trobar accedint-hi des d’un ordinador connectat a la xarxa de la Generalitat. Els únics serveis no disponibles són: l’apartat "Les meves gestions" (tot i que es preveu incorporar-lo més endavant), els indicadors de "Recursos humans", accessible per al personal directiu (i que també s’incorporà, més endavant, a la versió d’Internet), els accessos a intranets i, per als col·lectius que tinguin el control horari d’ATRI, l’opció de fitxar a través del portal.

El meu ATRI

Un cop us heu identificat amb el nom d’usuari i la contrasenya, accediu a l’apartat "El meu ATRI". Des d’aquí podeu accedir als serveis que es detallen a la columna de l’esquerra (correu web, "Qui es qui - organigrama", etc.) i als serveis que es recullen a la columna de la dreta, com ara diferents utilitats (eines lingüístiques, diaris oficials, etc.) o eines de suport. A la part central de la pantalla hi ha: la vostra identificació, accés al vostre calendari i organigrama, o un resum de les dades del vostre control horari (en el cas que disposeu d’aquest servei).

Manual d'ús

Pot descarregar-se el manual d'inici del Portal ATRI aquí.