Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Xarxes Socials

Les xarxes socials a internet han guanyat el seu lloc d'una manera vertiginosa convertint-se en esperançadors negocis per a empreses, artistes, marques ... i sobretot en llocs per a trobades humà-virtuals.

Comprenent una mica aquest fenòmen en veloç creixement, l'INEFC tracta d'estar al dia utilitzant aquestes noves tecnologies, començant a donar ús d'aquestes eines per tal d'informar tant a aquells que els pugui interessar el seu dia a dia, com els projectes que tracta de dur a terme.

Facebook   Barcelona   Lleida

Aquesta eina social, coneguda mundialment, és utilitzada pel centre de Barcelona per a mantenir informats alumnes i ex-alumnes del que passa en el dia a dia del centre. Així mateix, manté en contacte a tots els alumnes i ex-alumnes de l'INEFC.

Youtube     INEFC-Barcelona    INEFC-Global

Aquesta plataforma virtual de vídeos, permet donar a conèixer d'una manera més directa els projectes i actes que aquesta institució realitza en els seus centres.

Twitter     INEFC-Barcelona

Servei de microblogging que permet enviar missatges de text d’una longitud màxima de 140 caràcters. Amb aquest servei l’INEFC informa els seus seguidors de cursos de formació i activitats relacionades amb el propi centre i l’educació física en general, així com d’esdeveniments i terminis relacionats amb tràmits que puguin afectar l’alumnat.

Blogs

L'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya també utilitza blocs per donar informació cap a l'exterior. Dos dels seus grups de recerca (Grup de Recerca de Ciències de l'Esport i el Grup d'Investigació Social i Educativa de l'Activitat Física i l'Esport) fan ús de blocs per publicar les seves notícies i mantenir informat a tot aquell interessat en aquest àmbit.