Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Notícies


Seleccioneu data inicial

Seleccioneu data final

    


Inauguració del Saló de l'Ensenyament
CE INEF Barcelona

Amb motiu de la inauguració del Saló de l’Ensenyament han visitat el nostre estand el secretari d’Universitats i Recerca, senyor Antoni Castellà; el rector de la UB, Dr. Dídac Ramírez, amb el vicerector de Política Acadèmica i Qualitat, Dr. Gaspar Rosselló. El director i el gerent de l’INEFC han rebut els distingits visitants que han tingut unes amables paraules per als alumnes col·laboradors que durant els dies del saló informaran de l’oferta formativa de l’INEF de Catalunya. La jornada ha començat amb una gran afluència de públic. Dimecres, 13 de març de 2013

INEFC, 15 de març de 201320è Curs Intensiu Erasmus a l'INEFC de Barcelona
INEFC-Catalunya

Entre els dies 14 i 17 de març es va dur a terme el 20è Curs Intensiu Erasmus a l’INEFC de Barcelona, el tema del qual era Esport i cohesió social. Les sessions les organitzava l’INEFC amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.
Aquest curs va comptar amb la participació d’alumnat i professorat de 5 universitats europees: Universität Hamburg , Università di Cassino, Università di Teramo, Universidade Coimbra i l’INEF de Catalunya (universitats de Barcelona i Lleida).

INEFC, 14 de març de 2013Vine a visitar-nos!
INEFC-Catalunya

Saló de l'Ensenyament, del 13 al 17 de març de 2013, al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. L'estand de l'INEFC està ubicat al Palau 2, núm. estand: E-541 | www.ensenyament.com

INEFC, 13 de març de 2013Sessió informativa al centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat
INEFC-Lleida

Una de les activitats programades amb motiu del 30è aniversari de l’INEFC de Lleida va orientada a la recerca. Així, aquest dijous dia 14 de març, els professionals del CAR portaran a terme una sessió informativa centrada en l’explicació dels objectius del centre d'Alt Rendiment, els serveis a disposició dels esportistes i el model de suport a l’entrenament.

INEFC, 12 de març de 2013CRISTINA FERRÁNDIZ, Bronze als 200 metres al Campionat d'Espanya Absolut en Pista Coberta
INEFC-Barcelona

L’alumna de l’INEFC Barcelona Cristina Ferrándiz va guanyar el bronze als 200 metres al Campionat d’ Espanya Absolut en Pista Coberta, el passat cap de setmana (16-17 febrer) a Sabadell, amb una marca de 24”75.
Aquest resultat va ser obtingut just després de disputar 6 curses, ja que a més dels 200 metres, també va participar als 60 metres llisos, prova en la qual es va classificar en 5a posició a només 3 centèsimes de la medalla.

INEFC, 12 de març de 2013Entrenament del primer equip d'handbol del FC.Barcelona a l'INEFC Barcelona
INEFC-Barcelona

A iniciativa del departament de Rendiment de l'INEFC (Barcelona) i amb la intenció de apropar l'entrenament d'equips d'alt nivell als alumnes del Centre, el primer equip d'handbol del FC.Barcelona va realitzar una sessió d'entrenament a les nostres instal·lacions el passat divendres 1 de març que va poder ser seguida per l'alumnat. Posteriorment, i dirigida de forma més específica als alumnes que han cursat assignatures de l'especialitat d'handbol, l'activitat es va completar amb una explicació dels objectius i continguts de la sessió a càrrec de l'entrenador Dr. Xavier Pascual que posteriorment va respondre les preguntes que van formular els alumnes presents.

INEFC, 08 de març de 201337è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona d’Esgrima
INEFC-Barcelona

Per tercer any consecutiu, la ciutat de Barcelona acollirà la Copa del Món de més participació del circuit internacional d’espasa femenina. Un total de 197 tiradores, provinents dels indrets més remots del planeta (s’han inscrit espasistes de 39 nacionalitats diferents), lluitaran aferrissadament per fer-se amb un trofeu mític, l’àmfora del Ciutat de Barcelona.

INEFC, 05 de març de 2013L'Anecafyde signa la constitució del Foro Profesional de las Ciencias del Deporte
INEFC-Catalunya

La Asamblea Nacional de Estudiantes de Ciencias de la Actividad Física y del Deporte de España signa el conveni de constitució del Foro Profesional de las Ciencias del Deporte. Aquest conveni ha estat signat per l’Anecafyde, el Consejo General de COLEF y CAFD, la Conferencia Nacional de Institutos y Facultades de Ciencias de la Actividad Física y el Deporte i la Asociación Española de Ciencias del Deporte.

INEFC, 04 de març de 2013Conferència sobre vacunes, dijous 14 de març de 2013
INEFC-Barcelona

El proper dijous dia 14 de març, d’11:45 a 12:15 h, a l'Aula Magna 2 de l'INEFC Barcelona, es realitzarà una conferència sobre vacunes. La conferència serà a càrrec de la Dra. Ma. De Arquer del centre mèdic Teknon.

La sessió es desenvoluparà d’acord amb les qüestions següents:
T'ha visitat algun professional de vacunes després de l'edat pediàtrica?
Sabies que moltes malalties immunoprevisibles segueixen circulant?
Coneixes els riscs als que estem exposats en el dia a dia?
Coneixes quines vacunes són necessàries per fer un viatge?

INEFC, 02 de març de 2013Resultat lectura i defensa de tesi doctoral
INEFC-Lleida

Doctorand Sr. Xavier Schelling del Alcàzar

El proppassat dilluns, 25 de febrer es presentà, a l'INEFC Lleida, la tesi doctoral amb el tema: "Control de la respuesta acumulada de la testosterona y el cortisol en jugadores de baloncesto” dirigida pel Dr. Julio Calleja González (U. del País Vasco) i el Dr. Nicolás Terrados Cepeda (U. de Oviedo)

El tribunal (Dr. Manuel Portero Otín (UdL), Dr. Salvador Olaso Climent (INEFC-Lleida) i Dr. Ignacio Refoyo Román (U. Politécnica de Madrid)) li atorgà, unànimement, la qualificació d’APTE CUM LAUDE.

INEFC, 01 de març de 2013Pàgines: «« Primera | « Anterior | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | Següent » | Última »»