Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Notícies


Seleccioneu data inicial

Seleccioneu data final

    


Segon mòdul de la quarta edicició del MEMOS (Màster Executif pour le Management des Organisations Sportives) en espanyol a Santiago de Chile
INEFC-Catalunya

Entre el 24 de març i el 4 d'abril tingué lloc a Santiago de Chile el segon mòdul de la quarta edició del MEMOS en espanyol. Aquest programa és desenvolupat per l'INEF de Catalunya amb el suport de Solidaritat Olímpica, la Universitat de Lleida i el Comité Olímpico Español. En l'edició actual hi participen 20 estudiants procedents de varis països d’Amèrica Llatina, Angola i Portugal.

INEFC, 08 de maig de 2012Presentació de la recerca i llibre "INCLUSIÓN EN EDUCACIÓN FÍSICA. Las claves del éxito para la inclusión del alumnado con capacidades diferentes"
INEFC-Barcelona

El passat 23 d’abril va presentar-se a la Sala Grados de l’INEF de Madrid (UPM) la recerca i el llibre “INCLUSIÓN EN EDUCACIÓN FÍSICA. Las claves del éxito para la inclusión del alumnado con capacidades diferentes”, coordinat pel professor de l’INEFC de Barcelona, Dr. F. Javier Hernández; coautores Sra. Jannick Niort i Dra. Ana Bofill.
L’acte va estar presidit pel degà de la Facultat de CAFE de Madrid (UPM), Sr. Javier Sanpedro; acompanyat del gerent del Comitè Paralímpic, Sr. Alberto Jofre; del professor de la assignatura d’Esport inclusiu de l’INEF de Madrid, D. Javier Pérez; i del Sr. Jose Luis Hernández, exdirector de l’INEF de Madrid.

INEFC, 03 de maig de 2012Óscar Huerta a l'equip de la UB pel Campionat d'Espanya de Seleccions
INEFC-Barcelona

Óscar Huerta, alumne de l’INEFC de Barcelona, ha format part de l’equip de Karate que ha representat la Universitat de Barcelona (UB) en el Campionat d’Espanya de Seleccions. La competició, organitzada per la UNED, es dugué a terme els passats 27, 28 i 29 d’abril a Madrid (Las Rozas). Óscar, cinturó negre 3er DAN i campió d’Espanya en la seva modalitat, arribà als quarts de final en la categoria de Kumite.

INEFC, 02 de maig de 2012Dia Internacional de la dansa i Festa Major de l'INEFC de Barcelona 2012
CE INEF Barcelona

El dimecres 25 d'abril ( i dins els actes del Festa Major de l'INEFC Barcelona) es va celebrar la IX edició 2012 del Dia Internacional de la Dansa amb la participació d'alumnes, ex-alumnes, personal d'administració i serveis del centre, amateurs, i professionals de diferents companyies de dansa (Junts en acció de Vilanova, grup de Vilafranca del Penedès, Chasing Dreams de Barcelona, Fundacio Psicoart de Barcelona, Los Circo Los de Brasil, PASxTu INEFC Barcelona, Cia. Trànsit Dansa de Mataró, Cia. Blanca Li Paris-Barcelona, Lyrical INEFC Barcelona).

INEFC, 02 de maig de 2012Agustí Boixeda és nomenat director de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya
INEFC-Catalunya

Agustí Boixeda de Miquel ha estat nomenat director general de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC) en substitució d’Andreu Camps i Povill, que n’ha estat el director els darrers vuit anys.
El Govern de la Generalitat ha aprovat en la reunió del 17 d’abril de 2012 el nomenament d’Agustí Boixeda com a director de l’organisme autònom de l’INEFC, a proposta del Consell Rector, atès que havia obtingut la majoria absoluta en les votacions efectuades pel claustre de l’INEFC.

INEFC, 20 de abril de 2012Convocatòria proves específiques d'accés als ensenyaments esportius - Curs 2012-2013
INEFC-Barcelona

El proper dia 4 de maig s’obrirà el termini d’inscripció a les proves específiques d’accés als ensenyaments esportius de les següents modalitats: Excursionisme, atletisme, basquetbol, futbol, futbol sala, handbol, busseig esportiu, descens de barrancs, escalada, espeleologia, hípica, muntanya mitjana, salvament i socorrisme i vela. 

INEFC, 19 de abril de 2012Presentat l'estudi "Els ajuntaments i l'esport a Catalunya. Província de Barcelona" per la Diputació de Barcelona
INEFC-Barcelona

El passat 12 d'abril es va presentar a l'INEFC de Barcelona l'estudi "Els ajuntaments i l'esport a Catalunya. Província de Barcelona" impulsat per la Diputació de Barcelona i l'Observatori Català de l'Esport i redactat per Itik Consultoria d'Esport i Lleure SL. 

INEFC, 16 de abril de 2012Famílies lleidatanes unides contra l'obesitat infantil
INEFC-Catalunya

Més de 360 famílies lleidatanes participen en el programa NEREU per a la prevenció i tractament de l’obesitat infantil. L’INEFC juntament amb l’Institut Català de la Salut, el Departament de Salut Pública, la Diputació de Lleida, el Departament d’Educació i l’Associació Nereu, participa en aquesta iniciativa pionera en l’estat espanyol.

INEFC, 20 de març de 2012Visita de FORMASAT, centre francés dedicat a Formations-Animation-Tourisme sportifs
INEFC-Barcelona

L'INEFC ha rebut la visita de FORMASAT, centre francés ubicat a Orleans La Source, dedicat a Formations-Animation-Tourisme sportifs. Una vintena d'alumnes acompanyats de dos membres del professorat han visitat les instal·lacions, alhora que han rebut informació detallada de les activitats de docència i investigació del centre.

INEFC, 14 de març de 2012L'INEFC-Barcelona ha acollit la millor Copa del Món d'espasa femenina de la història
INEFC-Barcelona

L’INEFC-Barcelona ha estat l’amfitrió d’un esdeveniment esportiu difícil d’igualar, el 36è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona d’Esgrima, on han participat 240 espasistes procedents de 45 països.

L’actual sotscampiona olímpica, Ana Branza, i l’equip romanès s’imposaren sobre la resta de participants.

INEFC, 13 de març de 2012Pàgines: «« Primera | « Anterior | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | Següent » | Última »»