Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Notícies


Seleccioneu data inicial

Seleccioneu data final

    


Conferència sobre vacunes, dijous 14 de març de 2013
INEFC-Barcelona

El proper dijous dia 14 de març, d’11:45 a 12:15 h, a l'Aula Magna 2 de l'INEFC Barcelona, es realitzarà una conferència sobre vacunes. La conferència serà a càrrec de la Dra. Ma. De Arquer del centre mèdic Teknon.

La sessió es desenvoluparà d’acord amb les qüestions següents:
T'ha visitat algun professional de vacunes després de l'edat pediàtrica?
Sabies que moltes malalties immunoprevisibles segueixen circulant?
Coneixes els riscs als que estem exposats en el dia a dia?
Coneixes quines vacunes són necessàries per fer un viatge?

INEFC, 02 de març de 2013Resultat lectura i defensa de tesi doctoral
INEFC-Lleida

Doctorand Sr. Xavier Schelling del Alcàzar

El proppassat dilluns, 25 de febrer es presentà, a l'INEFC Lleida, la tesi doctoral amb el tema: "Control de la respuesta acumulada de la testosterona y el cortisol en jugadores de baloncesto” dirigida pel Dr. Julio Calleja González (U. del País Vasco) i el Dr. Nicolás Terrados Cepeda (U. de Oviedo)

El tribunal (Dr. Manuel Portero Otín (UdL), Dr. Salvador Olaso Climent (INEFC-Lleida) i Dr. Ignacio Refoyo Román (U. Politécnica de Madrid)) li atorgà, unànimement, la qualificació d’APTE CUM LAUDE.

INEFC, 01 de març de 2013Resultat lectura i defensa de tesi doctoral
INEFC-Lleida

Doctorand Sr. Francesc Escolà Solà

El proppassat dimarts, 26 de febrer es presentà, a l'INEFC Lleida, la tesi doctoral amb el tema: "Seguretat i higiene per les persones usuàries de les piscines cobertes i climatitzades d’ús públic de Catalunya” dirigida pel Dr. Carlos E. Faleroni Trucco (INEFC-Lleida)

El tribunal (Dr. Albert Sorribas Tello (UdL), Dr. Antoni Planas Anzano (INEFC-Lleida), Dr. Vicente Gambau Pinasa (U. de la Coruña)) li atorgà, la qualificació d’APTE

INEFC, 01 de març de 2013Dos professors de la UNICAMP (Brasil) visiten l’INEFC de Barcelona
INEFC-Catalunya

Han visitat l’INEFC de Barcelona els professors Dr. José Irineu Gorla i Dr. Joao Paulo Borin, dels departaments d'Estudis d'activitat física adaptada i de Ciències de l'esport, respectivament, de la Faculdade de Educação Física de la Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP) de Brasil. El director de l’INEFC i el director del centre de Barcelona han mantingut una reunió de treball amb l’objectiu d’establir vincles de col·laboració en els àmbits de docència i recerca entre l'INEFC i UNICAMP.

INEFC, 01 de març de 2013Anunci de lectura i defensa de tesi doctoral
INEFC-Barcelona

Doctorand JAVIER JORGE VIZUETE

Es presentarà la tesi doctoral amb el tema: "La capacidad de repetir cambios de dirección. (Especificidad, valoración y entrenamiento)". Aquest acte tindrà lloc el dia 1 de març de 2013, a les 11:30 hores, a la Sala d'Honor de l'INEFC Barcelona.

INEFC, 28 de febrer de 2013Signatura d’un conveni amb l’Agència Catalana de Joventut en el context del projecte europeu FFCF
INEFC-Catalunya

Dins del context del projecte europeu Fer de la frontera un camí cap a la formació del programa POCTEFA, l’INEFC ha signat un conveni de col·laboració amb l’Agència Catalana de Joventut amb la finalitat de promoure les activitats esportives en el medi natural en el territori del projecte. Ambdues organitzacions treballaran conjuntament d’acord amb la filosofia del projecte transfronterer, on la formació representa un element dinamitzador tant a nivell econòmic com social.

INEFC, 26 de febrer de 2013Inauguració de la segona edició del Màster de Dret esportiu- Edició Iberoamèrica
INEFC-Catalunya

El passat divendres 22 de febrer va tenir lloc, a la seu del Comitè Olímpic de Mèxic, l'acte d'inauguració de la segona edició del Màster de Dret esportiu en la seva edició Iberoamèrica que representa l’XIa edició del curs.

Els professors Dr. Andreu Camps i Dr. José Luis Carretero com a directors del Màster, conjuntament amb el senyor Gonzalez en representació del president del Comitè Olímpic, van presidir la inauguració.

INEFC, 26 de febrer de 2013Concurs: els Cursos d’Estiu de l’INEFC Barcelona busquen logotip !
INEFC-Barcelona

L’INEFC Barcelona et proposa el 1r Concurs per trobar el logotip dels Cursos d’Estiu 2013.
L’objectiu del concurs és que els estudiants us sentiu més partícips dels cursos de formació continuada que ofereix l’INEFC donant l’opció al guanyador/a de gaudir dels Cursos d’Estiu 2013 de manera gratuïta.
Si ets una persona creativa i vols mostrar les teves habilitat artístiques relacionades amb el món de l’esport aprofita aquesta oportunitat !
Envia’ns les teves propostes!

INEFC, 21 de febrer de 2013La Seu d’Urgell s’adhereix al projecte Fer de la frontera un camí cap a la Formació
INEFC-Catalunya

Després de l’acceptació de la incorporació d’un nou soci, el projecte europeu Fer de la frontera un camí cap a la Formació treballa per posar ben aviat en marxa un camí transfronterer que uneixi L’Alt Urgell, Andorra i L’Ariège, i la creació d’un màster universitari per formar els futurs agents del territori.

INEFC, 20 de febrer de 2013Resultat lectura i defensa de tesi doctoral
INEFC-Lleida

Doctorand VALTER BRUNO FERNANDES PINHEIRO

El passat divendres 8 de febrer es presentà, a l'INEFC Lleida, la tesi doctoral amb el tema: "O Comportamento do treinador em competição na promoção do Fair-Play. Um estudo nos escalões de Futebol de Formação", dirigida pel Dr. Oleguer Camerino (INEFC-Lleida) i el Dr. Pedro Sequeira (Instituto Politécnico de Santarém-Escola Superior de Desporto de Rio Maior, Portugal). El tribunal (Dra. M. T. Anguera, Dr. Fidel Molina i Dra José Rodrigues) li atorgà, unànimement, la qualificació de CUM LAUDE.

INEFC, 15 de febrer de 2013Pàgines: «« Primera | « Anterior | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | Següent » | Última »»