Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Notícies


Seleccioneu data inicial

Seleccioneu data final

    


Revista Apunts. Educació Física i Esports ja en accés obert!
CE INEF Barcelona

Des de l’1 de febrer de 2013, ja es pot consultar en accés obert la revista Apunts.Educació Física i Esports en la seva versió electrònica (ISSN digital 2014-0983). Més de 1500 articles, disponibles en català i castellà, es poden consultar, imprimir i baixar lliurement de forma immediata i sense restriccions.

INEFC, 08 de febrer de 2013FORMACIÓ CONTINUADA: PROPOSTES CURSOS ESTIU 2013
INEFC-Barcelona

Oberta la convocatòria de propostes de Cursos d’Estiu 2013. El període per a presentar les propostes estarà obert fins al dia 8 de febrer.

Els i les interessades poseu-vos en contacte amb l’Oficina d’informació de l’INEFC Barcelona, perquè se us faci arribar la documentació corresponent.

INEFC, 05 de febrer de 2013JORNADA DONA I ESPORT: NOSALTRES TAMBÉ HI SOM!!
INEFC-Catalunya

El dia 8 de març de 2013 se celebrarà al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Doctor Melcior Colet la jornada "Dona i Esport: Nosaltres també hi som!!". El secretari general de l’esport, Sr. Ivan Tibau, presentarà aquesta jornada de l’Esport Femení que està inclosa dins del Pla de Formació Continuada de l’Escola Catalana de l’Esport. A la pàgina web d’Esport i gènere del Consell Català de l’Esport trobareu el programa preliminar i la corresponent butlleta d’inscripció.

INEFC, 01 de febrer de 2013Anunci de lectura i defensa de tesi doctoral
INEFC-Lleida

Doctorand ABEL FRANCISCO DE OLIVEIRA SANTOS

Es presentarà la tesi doctoral amb el tema: "Avaliação da Performance de Gestão de Organizações Desportivas. O caso da Federação Portuguesa de Basquetebol". Aquest acte tindrà lloc el dia 6 de febrer de 2013, a les 12:00 hores, a la Sala d'Honor de l'INEFC Lleida.

INEFC, 29 de gener de 2013Conferència "Coaching, el Arte de Lograr lo Extraordinario"
INEFC-Barcelona

La "Escuela Internacional de Coaching" realitzarà una conferència oberta i gratuïta per a l’alumnat de l’INEFC.

Es realitzaran dues sessions obertes de la conferència "Coaching el Arte de Lograr lo Extraordinario", una d'aquestes al Museu Olímpic i de l'Esport i l'altra a les instal·lacions de l'INEFC Barcelona.

Per conèixer els horaris i el mètode d'inscripció a les sessions accedeix a la resta de contingut de la notícia.

INEFC, 24 de gener de 2013Presentació del llibre Equity and difference in physical education, youth sport and health: a narrative approach per la Dra. Anne Flintoff (Leeds Metropolitan University)
INEFC-Catalunya

La Dra. Anne Flintoff, de la Leeds Metropolitan University, presentarà el seu darrer llibre Equity and difference in physical education, youth sport and health: a narrative approach/edited by Fiona Dowling, Hayley Fotzgerald and Anne Flintoff. London: Routledge, 2012.

La sessió és oberta a tothom que hi tingui interès, i es realitzarà el proper dilluns 21 de gener de 16 a 17 hores, en anglès, a l’INEFC Barcelona (aula 1).

INEFC, 16 de gener de 2013L’ECSS Barcelona 2013 ja té compte de twitter
INEFC-Catalunya

El Congrés de l’European College of Sport Sciences (ECSS) que tindrà lloc a l’INEFC de Barcelona entre el 26 i el 29 de juny estrena compte de twitter. Des de l’usuari @ECSS13 s’aniran publicant regularment les novetats referents a l’esdeveniment. S’hi podrà trobar des d’informació d’utilitat del congrés, com per exemple els terminis de presentació i acceptació dels resums, com informació sobre les ponències i experts que passaran per Barcelona durant aquests quatre dies.

INEFC, 11 de gener de 2013L’INEFC estrena canal RSS
INEFC-Catalunya

L’INEFC estrena un nou servei de comunicació per tal de facilitar la visibilitat de les modificacions realitzades a www.inefc.cat . Aquest nou servei és un canal RSS, a través del qual es comunicaran totes aquelles actualitzacions de contingut estàtic del web, de manera que els usuaris pugueu estar informats de les novetats sense necessitat de consultar-la.

INEFC, 19 de desembre de 2012Convocatòria d'una plaça de professor/a en l'àrea de coneixement de Salut i Condició Física pel centre de Barcelona
INEFC-Catalunya

Es convoca una plaça de professor/a pel Centre de Barcelona per impartir continguts en Primers auxilis i patologies en l'activitat física i l'esport de l'àrea de coneixement de Salut i Condició Física. Totes aquelles persones aspirants interessades que tinguin la titulació mínima requerida per l'esmentada plaça, hauran de presentar al Registre de l’INEFC la seva sol·licitud adreçada al director del centre de Barcelona, juntament amb el seu currículum acadèmic certificat i professional, abans de les 14.00 hores del dia 12 de desembre de 2012, d'acord al comunicat de la convocatòria.

INEFC, 03 de desembre de 2012Convocatòria d'una plaça de professor/a en l'àrea de coneixement de Rendiment Esportiu pel centre de Barcelona
INEFC-Catalunya

Es convoca una plaça de professor/a pel Centre de Barcelona per impartir continguts en Fonaments dels Esports de l'àrea de coneixement de Rendiment Esportiu. Totes aquelles persones aspirants interessades que tinguin la titulació mínima requerida per l'esmentada plaça, hauran de presentar al Registre de l’INEFC la seva sol·licitud adreçada al director del centre de Barcelona, juntament amb el seu currículum acadèmic certificat i professional, abans de les 14.00 hores del dia 5 de desembre de 2012, d'acord al comunicat de la convocatòria.

INEFC, 29 de novembre de 2012Pàgines: «« Primera | « Anterior | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | Següent » | Última »»