Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Notícies


Seleccioneu data inicial

Seleccioneu data final

    


CRISTINA FERRÁNDIZ, Bronze als 200 metres al Campionat d'Espanya Absolut en Pista Coberta
INEFC-Barcelona

L’alumna de l’INEFC Barcelona Cristina Ferrándiz va guanyar el bronze als 200 metres al Campionat d’ Espanya Absolut en Pista Coberta, el passat cap de setmana (16-17 febrer) a Sabadell, amb una marca de 24”75.
Aquest resultat va ser obtingut just després de disputar 6 curses, ja que a més dels 200 metres, també va participar als 60 metres llisos, prova en la qual es va classificar en 5a posició a només 3 centèsimes de la medalla.

INEFC, 12 de març de 2013Entrenament del primer equip d'handbol del FC.Barcelona a l'INEFC Barcelona
INEFC-Barcelona

A iniciativa del departament de Rendiment de l'INEFC (Barcelona) i amb la intenció de apropar l'entrenament d'equips d'alt nivell als alumnes del Centre, el primer equip d'handbol del FC.Barcelona va realitzar una sessió d'entrenament a les nostres instal·lacions el passat divendres 1 de març que va poder ser seguida per l'alumnat. Posteriorment, i dirigida de forma més específica als alumnes que han cursat assignatures de l'especialitat d'handbol, l'activitat es va completar amb una explicació dels objectius i continguts de la sessió a càrrec de l'entrenador Dr. Xavier Pascual que posteriorment va respondre les preguntes que van formular els alumnes presents.

INEFC, 08 de març de 201337è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona d’Esgrima
INEFC-Barcelona

Per tercer any consecutiu, la ciutat de Barcelona acollirà la Copa del Món de més participació del circuit internacional d’espasa femenina. Un total de 197 tiradores, provinents dels indrets més remots del planeta (s’han inscrit espasistes de 39 nacionalitats diferents), lluitaran aferrissadament per fer-se amb un trofeu mític, l’àmfora del Ciutat de Barcelona.

INEFC, 05 de març de 2013L'Anecafyde signa la constitució del Foro Profesional de las Ciencias del Deporte
INEFC-Catalunya

La Asamblea Nacional de Estudiantes de Ciencias de la Actividad Física y del Deporte de España signa el conveni de constitució del Foro Profesional de las Ciencias del Deporte. Aquest conveni ha estat signat per l’Anecafyde, el Consejo General de COLEF y CAFD, la Conferencia Nacional de Institutos y Facultades de Ciencias de la Actividad Física y el Deporte i la Asociación Española de Ciencias del Deporte.

INEFC, 04 de març de 2013Conferència sobre vacunes, dijous 14 de març de 2013
INEFC-Barcelona

El proper dijous dia 14 de març, d’11:45 a 12:15 h, a l'Aula Magna 2 de l'INEFC Barcelona, es realitzarà una conferència sobre vacunes. La conferència serà a càrrec de la Dra. Ma. De Arquer del centre mèdic Teknon.

La sessió es desenvoluparà d’acord amb les qüestions següents:
T'ha visitat algun professional de vacunes després de l'edat pediàtrica?
Sabies que moltes malalties immunoprevisibles segueixen circulant?
Coneixes els riscs als que estem exposats en el dia a dia?
Coneixes quines vacunes són necessàries per fer un viatge?

INEFC, 02 de març de 2013Resultat lectura i defensa de tesi doctoral
INEFC-Lleida

Doctorand Sr. Xavier Schelling del Alcàzar

El proppassat dilluns, 25 de febrer es presentà, a l'INEFC Lleida, la tesi doctoral amb el tema: "Control de la respuesta acumulada de la testosterona y el cortisol en jugadores de baloncesto” dirigida pel Dr. Julio Calleja González (U. del País Vasco) i el Dr. Nicolás Terrados Cepeda (U. de Oviedo)

El tribunal (Dr. Manuel Portero Otín (UdL), Dr. Salvador Olaso Climent (INEFC-Lleida) i Dr. Ignacio Refoyo Román (U. Politécnica de Madrid)) li atorgà, unànimement, la qualificació d’APTE CUM LAUDE.

INEFC, 01 de març de 2013Resultat lectura i defensa de tesi doctoral
INEFC-Lleida

Doctorand Sr. Francesc Escolà Solà

El proppassat dimarts, 26 de febrer es presentà, a l'INEFC Lleida, la tesi doctoral amb el tema: "Seguretat i higiene per les persones usuàries de les piscines cobertes i climatitzades d’ús públic de Catalunya” dirigida pel Dr. Carlos E. Faleroni Trucco (INEFC-Lleida)

El tribunal (Dr. Albert Sorribas Tello (UdL), Dr. Antoni Planas Anzano (INEFC-Lleida), Dr. Vicente Gambau Pinasa (U. de la Coruña)) li atorgà, la qualificació d’APTE

INEFC, 01 de març de 2013Dos professors de la UNICAMP (Brasil) visiten l’INEFC de Barcelona
INEFC-Catalunya

Han visitat l’INEFC de Barcelona els professors Dr. José Irineu Gorla i Dr. Joao Paulo Borin, dels departaments d'Estudis d'activitat física adaptada i de Ciències de l'esport, respectivament, de la Faculdade de Educação Física de la Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP) de Brasil. El director de l’INEFC i el director del centre de Barcelona han mantingut una reunió de treball amb l’objectiu d’establir vincles de col·laboració en els àmbits de docència i recerca entre l'INEFC i UNICAMP.

INEFC, 01 de març de 2013Anunci de lectura i defensa de tesi doctoral
INEFC-Barcelona

Doctorand JAVIER JORGE VIZUETE

Es presentarà la tesi doctoral amb el tema: "La capacidad de repetir cambios de dirección. (Especificidad, valoración y entrenamiento)". Aquest acte tindrà lloc el dia 1 de març de 2013, a les 11:30 hores, a la Sala d'Honor de l'INEFC Barcelona.

INEFC, 28 de febrer de 2013Signatura d’un conveni amb l’Agència Catalana de Joventut en el context del projecte europeu FFCF
INEFC-Catalunya

Dins del context del projecte europeu Fer de la frontera un camí cap a la formació del programa POCTEFA, l’INEFC ha signat un conveni de col·laboració amb l’Agència Catalana de Joventut amb la finalitat de promoure les activitats esportives en el medi natural en el territori del projecte. Ambdues organitzacions treballaran conjuntament d’acord amb la filosofia del projecte transfronterer, on la formació representa un element dinamitzador tant a nivell econòmic com social.

INEFC, 26 de febrer de 2013Pàgines: «« Primera | « Anterior | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | Següent » | Última »»