Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Notícies


Seleccioneu data inicial

Seleccioneu data final

    


L’ECSS Barcelona 2013 ja té compte de twitter
INEFC-Catalunya

El Congrés de l’European College of Sport Sciences (ECSS) que tindrà lloc a l’INEFC de Barcelona entre el 26 i el 29 de juny estrena compte de twitter. Des de l’usuari @ECSS13 s’aniran publicant regularment les novetats referents a l’esdeveniment. S’hi podrà trobar des d’informació d’utilitat del congrés, com per exemple els terminis de presentació i acceptació dels resums, com informació sobre les ponències i experts que passaran per Barcelona durant aquests quatre dies.

INEFC, 11 de gener de 2013L’INEFC estrena canal RSS
INEFC-Catalunya

L’INEFC estrena un nou servei de comunicació per tal de facilitar la visibilitat de les modificacions realitzades a www.inefc.cat . Aquest nou servei és un canal RSS, a través del qual es comunicaran totes aquelles actualitzacions de contingut estàtic del web, de manera que els usuaris pugueu estar informats de les novetats sense necessitat de consultar-la.

INEFC, 19 de desembre de 2012Convocatòria d'una plaça de professor/a en l'àrea de coneixement de Salut i Condició Física pel centre de Barcelona
INEFC-Catalunya

Es convoca una plaça de professor/a pel Centre de Barcelona per impartir continguts en Primers auxilis i patologies en l'activitat física i l'esport de l'àrea de coneixement de Salut i Condició Física. Totes aquelles persones aspirants interessades que tinguin la titulació mínima requerida per l'esmentada plaça, hauran de presentar al Registre de l’INEFC la seva sol·licitud adreçada al director del centre de Barcelona, juntament amb el seu currículum acadèmic certificat i professional, abans de les 14.00 hores del dia 12 de desembre de 2012, d'acord al comunicat de la convocatòria.

INEFC, 03 de desembre de 2012Convocatòria d'una plaça de professor/a en l'àrea de coneixement de Rendiment Esportiu pel centre de Barcelona
INEFC-Catalunya

Es convoca una plaça de professor/a pel Centre de Barcelona per impartir continguts en Fonaments dels Esports de l'àrea de coneixement de Rendiment Esportiu. Totes aquelles persones aspirants interessades que tinguin la titulació mínima requerida per l'esmentada plaça, hauran de presentar al Registre de l’INEFC la seva sol·licitud adreçada al director del centre de Barcelona, juntament amb el seu currículum acadèmic certificat i professional, abans de les 14.00 hores del dia 5 de desembre de 2012, d'acord al comunicat de la convocatòria.

INEFC, 29 de novembre de 2012Escola de Tècnics Esportius- El proper dia 12 de desembre s’obrirà el període de matriculació de les modalitats de primer nivell
INEFC-Barcelona

El període de matriculació dels cursos de primer nivell de l’EFTE s'iniciarà el dia 12 de desembre de 2012 i finalitzarà el dia 16 de gener de 2013 a les 13 hores.

Vine a Matricular-te a l'Oficina d'Informació de 10 a 13 hores!!!

INEFC, 28 de novembre de 2012Reunió de treball amb la delegació de l'ECSS a l'INEFC Barcelona
INEFC-Barcelona

Els dies 19 i 20 de novembre s'està realitzant una reunió de treball entre els responsables de l' European College of Sport Science (ECSS) i el comitè organitzador de l'INEFC per al 18thAnnual Congress of the ECSS que se celebrarà a l'INEFC Barcelona del 26 al 29 de juny de 2013. Els responsables de l'ECSS que ens han visitat són Hans i Bárbara Hoppeler, Steffen Neubert i Elias Tsolakidis. Per a tots aquells que vulguin presentar alguna comunicació al congrés, es recorda que el període de lliurament d'abstracts va del 15 de desembre de 2012 al 15 de febrer de 2013.

INEFC, 20 de novembre de 2012Assemblea ordinària de la Conferència Espanyola d'Instituts i Facultats de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport
INEFC-Catalunya

El dijous 15 i divendres 16 de novembre de 2012 s'ha celebrat Assemblea ordinària de la Conferència Espanyola d'Instituts i Facultats de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, a la Sala de Graus Joan Antoni Samaranch de la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport de Granada. Per part de l'INEFC hi van assistir el seu director general, Agustí Boixeda; el director d'INEFC Barcelona, Xavier Iglesias, i el director d'INEFC Lleida, Cristòfol Salas. També es va realitzar una assemblea extraordinària on es va concretar el relleu davant la conferència. El senyor Rafael Martin Acero deixa la presidència a Aurelio Ureña Espa, qui comptarà amb Agustí Boixeda en la seva junta directiva.

INEFC, 19 de novembre de 2012Conferència: L'Olimpisme de Pierre de Coubertin
INEFC-Catalunya

L’acte s’emmarca en el programa Aula d’Història, plataforma que neix amb l'objectiu de promoure la història de l'esport en totes les seves vessants i promoguda des del Centre d'Estudis Olímpics i de l'Esport J. A. Samaranch de la Fundació Barcelona Olímpica, amb la col·laboració dels centres universitaris CEO-UAB, UVIC, INEFC i Blanquerna.

Durant la conferència: L’Olimpisme de Pierre de Coubertin, el Dr. Müller ens aproparà a la figura i al pensament del baró Pierre de Coubertin, pedagog francès que va reinstaurar els Jocs Olímpics moderns i va fundar el Moviment Olímpic.

INEFC, 08 de novembre de 2012Trobada d’handbol a l’INEFC- centre de Barcelona amb els Centres Penitenciaris de Catalunya: Quatre Camins i Can Brians
INEFC-Barcelona

El dimarts 30 d'octubre, vam gaudir de la presència d’interns i tècnics dels centres penitenciaris de Quatre Camins i Can Brians. La trobada va començar amb una visita guiada per les instal·lacions de l’INEFC-Barcelona on es va mostrar l’activitat que s'hi desenvolupa. Seguidament, al pavelló sintètic, es va portar a terme la pràctica d’handbol que va consistir en un partit entre els interns i el nostre alumnat. 

INEFC, 07 de novembre de 2012I Sessió de l'Aula d'Història de l'Esport
INEFC-Barcelona

El passat dimecres, 24 d’octubre, es va presentar al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch la recentment creada Aula d’Història, de la qual l’INEFC n’és membre fundacional. La sessió inaugural de l’acte va consistir en una taula rodona presentada per la Sra. Carla Sariol, moderada pel periodista Joan Manel Surroca i en la que es va comptar amb les inestimables aportacions dels representants de les institucions que van conformar el COOB l’any 1992: Sr. Vilaseca, Sr. Cuyàs, Sr. Truñó i Sr. Prieto. En aquest primer acte l’INEFC va estar representat pels professors Pere Manuel i Jaume Casamort.

INEFC, 06 de novembre de 2012Pàgines: «« Primera | « Anterior | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | Següent » | Última »»