Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Notícies


Seleccioneu data inicial

Seleccioneu data final

    


I Sessió de l'Aula d'Història de l'Esport
INEFC-Barcelona

El passat dimecres, 24 d’octubre, es va presentar al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch la recentment creada Aula d’Història, de la qual l’INEFC n’és membre fundacional. La sessió inaugural de l’acte va consistir en una taula rodona presentada per la Sra. Carla Sariol, moderada pel periodista Joan Manel Surroca i en la que es va comptar amb les inestimables aportacions dels representants de les institucions que van conformar el COOB l’any 1992: Sr. Vilaseca, Sr. Cuyàs, Sr. Truñó i Sr. Prieto. En aquest primer acte l’INEFC va estar representat pels professors Pere Manuel i Jaume Casamort.

INEFC, 06 de novembre de 2012La Anecafyde, present a l'Acte Inaugural del Curs Acadèmic 2012-2013 de l'INEF de Catalunya
INEFC-Catalunya

L'Assemblea Nacional d'Estudiants de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport d'Espanya (ANECAFYDE)va assistir, el passat dimarts 23 d'octubre, a l'Acte Inaugural del Curs Acadèmic 2012-2013 de l'INEFC, presidit pel secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau.
A l'acte varen assistir en representació de l'associació estudiantil estatal el seu president, Luis Cereijo, i el coordinador de la zona nord-oest, Gerard Gomis, Convidats per la institució educativa catalana.

INEFC, 25 de octubre de 2012Inauguració del curs acadèmic 2012-2013
INEFC-Catalunya

L’acte d’inauguració del curs acadèmic 2012-2013 s’ha celebrat a les 12 del migdia, al Centre de Barcelona de l’INEF de Catalunya. Ha presidit l’acte el Sr. Ivan Tibau, secretari general de l’Esport, acompanyat de la Dra. M. Teresa Anguera, vicerectora de Política Docent i Científica de la UB, i el Sr. Agustí Boixeda, director de l’INEFC. El Dr. Vicente Gambau, president del Consell general del COLEF-CAD, ha impartit la lliçó inaugural titulada “En finalitzar els meus estudis, què puc fer? Nou escenari de les professions de l’activitat física i l’esport”.

INEFC, 23 de octubre de 2012Convocatòria de dues places de professor/a (Educació Física i Gestió i Lleure) pel centre de Barcelona i una (Rendiment Esportiu) pel centre de Lleida
INEFC-Catalunya

Es convoquen dues places professor/a pel Centre de Barcelona i una pel Cenre de Lleida, per impartir continguts en les àrees de coneixement d'Educació Física, Gestió i Lleure i Rendiment Esportiu (respectivament). Totes aquelles persones aspirants interessades que tinguin la titulació mínima requerida per l'esmentada plaça, hauran de presentar al Registre de l’INEFC la seva sol·licitud adreçada al director del centre de Barcelona, juntament amb el seu currículum acadèmic certificat i professional, abans de les 14.00 hores del dia 9 de novembre de 2012, d'acord al comunicat de la convocatòria.

INEFC, 22 de octubre de 2012Desenes Jornades d’Educació i Esport, a l'INEF de Catalunya
INEFC-Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona- Institut Barcelona Esports i la Universitat de Barcelona- Institut de Ciències de l’Educació- Departament de Didàctica de l’expressió musical i corporal amb el suport de l’ Institut d’Educació, el Col·legi de Llicenciats en Educació Física i Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya (COPLEFC), la Diputació de Barcelona -Àrea d’Esports, la Universitat Ramon Llull i l’INEFC- centre de Barcelona, organitzen les desenes Jornades d’Educació i Esport, que es celebraran a la seu de l’INEF de Catalunya a Barcelona, els dies 18, 19 i 20 d’octubre de 2012.

INEFC, 19 de octubre de 2012Inauguració 28è Curs Solidaritat Olímpica del CIO
INEFC-Catalunya

El dimecres dia 17 d’octubre de 2012 va tenir lloc a la sala d’honor de l’ INEFC la inauguració del nou curs de formació d’Entrenadors del CIO que organitza Solidaritat Olímpica, on hi col·laboren els centres de Barcelona i Lleida de l’ INEFC i el Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat.

INEFC, 18 de octubre de 2012INEFC-GLOBAL signa un nou conveni de col·laboració amb la FIEP i la Universitat Pedro de Valdivia de Chillán de Xile
INEFC-Catalunya

 

INEFC Global firma un conveni marc de col·laboració amb la Fédération Internationale d’Éducation Physique (FIEP) de Xile i la Universitat Pedro de Valdivia de Chillán (Xile).

 

INEFC, 10 de octubre de 2012INEFC-GLOBAL signa un nou conveni de col·laboració amb la Universitat Catòlica Silva Henríquez de Santiago de Xile
INEFC-Catalunya

 

INEFC Global firma un conveni marc de col·laboració amb la Universitat Catòlica Silva Henríquez de Santiago de Xile.

 

INEFC, 10 de octubre de 2012III Trobada d’Observatoris de l’Esport, 27 i 28 de setembre de 2012
INEFC-Catalunya

A l’INEFC de Barcelona, el passat 27 i 28 de setembre, va tenir lloc la III Trobada d’Observatoris de l’Esport. La inauguració oficial de l’acte va ser presidida pel Sr. Ivan Tibau, secretari general de l’Esport, acompanyat pel Sr. Daniel Laga, coordinador d’Esports de la Diputació de Barcelona i el Sr. Agustí Boixeda, director de l’INEFC. A continuació, el Dr. Hanspeter Stamm, director de l’Observatori Suís de l’Esport i l’Activitat Física, va fer la ponència marc amb el títol ”Els observatoris davant el repte de respondre a les necessitats del sistema esportiu”.

INEFC, 01 de octubre de 2012Matriculació Màster en Rendiment Esportiu: Tecnificació i Alt Nivell (RETAN)
INEFC-Barcelona

L’INEFC Barcelona ofereix, en aquest curs 12-13, el Màster en Rendiment Esportiu: Tecnificació i Alt Nivell (RETAN). Pots consultar tota la informació en relació als continguts i el calendari a l’apartat de “Màsters universitaris”. Destacar que en aquesta 3a edició, serà possible realitzar el màster en un sol any, en les especialitats de futbol i triatló. El període de matrícula acaba el divendres 28 de setembre, amb un màxim de 50 places.

INEFC, 21 de setembre de 2012Pàgines: «« Primera | « Anterior | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | Següent » | Última »»