Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Notícies


Seleccioneu data inicial

Seleccioneu data final

    


Dos professors de la UNICAMP (Brasil) visiten l’INEFC de Barcelona
INEFC-Catalunya

Han visitat l’INEFC de Barcelona els professors Dr. José Irineu Gorla i Dr. Joao Paulo Borin, dels departaments d'Estudis d'activitat física adaptada i de Ciències de l'esport, respectivament, de la Faculdade de Educação Física de la Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP) de Brasil. El director de l’INEFC i el director del centre de Barcelona han mantingut una reunió de treball amb l’objectiu d’establir vincles de col·laboració en els àmbits de docència i recerca entre l'INEFC i UNICAMP.

INEFC, 01 de març de 2013Anunci de lectura i defensa de tesi doctoral
INEFC-Barcelona

Doctorand JAVIER JORGE VIZUETE

Es presentarà la tesi doctoral amb el tema: "La capacidad de repetir cambios de dirección. (Especificidad, valoración y entrenamiento)". Aquest acte tindrà lloc el dia 1 de març de 2013, a les 11:30 hores, a la Sala d'Honor de l'INEFC Barcelona.

INEFC, 28 de febrer de 2013Signatura d’un conveni amb l’Agència Catalana de Joventut en el context del projecte europeu FFCF
INEFC-Catalunya

Dins del context del projecte europeu Fer de la frontera un camí cap a la formació del programa POCTEFA, l’INEFC ha signat un conveni de col·laboració amb l’Agència Catalana de Joventut amb la finalitat de promoure les activitats esportives en el medi natural en el territori del projecte. Ambdues organitzacions treballaran conjuntament d’acord amb la filosofia del projecte transfronterer, on la formació representa un element dinamitzador tant a nivell econòmic com social.

INEFC, 26 de febrer de 2013Inauguració de la segona edició del Màster de Dret esportiu- Edició Iberoamèrica
INEFC-Catalunya

El passat divendres 22 de febrer va tenir lloc, a la seu del Comitè Olímpic de Mèxic, l'acte d'inauguració de la segona edició del Màster de Dret esportiu en la seva edició Iberoamèrica que representa l’XIa edició del curs.

Els professors Dr. Andreu Camps i Dr. José Luis Carretero com a directors del Màster, conjuntament amb el senyor Gonzalez en representació del president del Comitè Olímpic, van presidir la inauguració.

INEFC, 26 de febrer de 2013Concurs: els Cursos d’Estiu de l’INEFC Barcelona busquen logotip !
INEFC-Barcelona

L’INEFC Barcelona et proposa el 1r Concurs per trobar el logotip dels Cursos d’Estiu 2013.
L’objectiu del concurs és que els estudiants us sentiu més partícips dels cursos de formació continuada que ofereix l’INEFC donant l’opció al guanyador/a de gaudir dels Cursos d’Estiu 2013 de manera gratuïta.
Si ets una persona creativa i vols mostrar les teves habilitat artístiques relacionades amb el món de l’esport aprofita aquesta oportunitat !
Envia’ns les teves propostes!

INEFC, 21 de febrer de 2013La Seu d’Urgell s’adhereix al projecte Fer de la frontera un camí cap a la Formació
INEFC-Catalunya

Després de l’acceptació de la incorporació d’un nou soci, el projecte europeu Fer de la frontera un camí cap a la Formació treballa per posar ben aviat en marxa un camí transfronterer que uneixi L’Alt Urgell, Andorra i L’Ariège, i la creació d’un màster universitari per formar els futurs agents del territori.

INEFC, 20 de febrer de 2013Resultat lectura i defensa de tesi doctoral
INEFC-Lleida

Doctorand VALTER BRUNO FERNANDES PINHEIRO

El passat divendres 8 de febrer es presentà, a l'INEFC Lleida, la tesi doctoral amb el tema: "O Comportamento do treinador em competição na promoção do Fair-Play. Um estudo nos escalões de Futebol de Formação", dirigida pel Dr. Oleguer Camerino (INEFC-Lleida) i el Dr. Pedro Sequeira (Instituto Politécnico de Santarém-Escola Superior de Desporto de Rio Maior, Portugal). El tribunal (Dra. M. T. Anguera, Dr. Fidel Molina i Dra José Rodrigues) li atorgà, unànimement, la qualificació de CUM LAUDE.

INEFC, 15 de febrer de 2013Signatura del conveni entre l’INEFC i la Fundació Isidre Esteve
INEFC-Catalunya

Isidre Esteve, president de la Fundació Isidre Esteve, i Agustí Boixeda, director de l’INEFC, han signat un conveni de col·laboració entre ambdues entitats. El conveni estableix un marc de cooperació en temes de formació, recerca i intercanvi d’informació en aquelles matèries i actuacions que puguin suposar un ajut a persones afectades per lesions medul·lars i discapacitat física.

INEFC, 14 de febrer de 2013COMENÇA L'ESTUDI PILOT INEFC SALUDABLE
INEFC-Barcelona

El COPLEFC, l’INEFC i l’empresa BIWEL Salut Empresarial col·laboren en l’estudi pilot ‘INEFC SALUDABLE’. Durant quatre mesos, el personal de l’INEFC-Barcelona (PAS i PDI) farà sessions dirigides d'exercici físic específic en funció de la tasca laboral que desenvolupa. L’objectiu de l’estudi és demostrar la importància, els impactes i els beneficis d’implantar com a estratègia empresarial polítiques de promoció i prevenció de la salut per al seu actiu més important: els treballadors. Sentir-se bé per treballar millor!

INEFC, 13 de febrer de 2013Medalla d'Or al mèrit esportiu
INEFC-Barcelona

La Selecció espanyola d'handbol ha guanyat recentment el Campionat del Món i als seus integrants se'ls ha concedit la medalla d'or al mèrit esportiu. Aquest equip presentava una gran participació del col·lectiu de l'INEFC Barcelona. El cos tècnic "totalment INEFC" està integrat pels exalumnes Valero Rivera i Ricard Franch i el professor Dr. Manolo Montoya. Entre els jugadors que formen part de l’equip hi ha els alumnes Víctor Tomás i Aitor Ariño, i els exalumnes Albert Rocas i Cristian Ugalde. A tots ells el nostre agraïment i la més sincera enhorabona.

INEFC, 13 de febrer de 2013Pàgines: «« Primera | « Anterior | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | Següent » | Última »»