Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Notícies


Seleccioneu data inicial

Seleccioneu data final

    


Anunci de lectura i defensa de tesi doctoral
INEFC-Lleida

Doctorand ABEL FRANCISCO DE OLIVEIRA SANTOS

Es presentarà la tesi doctoral amb el tema: "Avaliação da Performance de Gestão de Organizações Desportivas. O caso da Federação Portuguesa de Basquetebol". Aquest acte tindrà lloc el dia 6 de febrer de 2013, a les 12:00 hores, a la Sala d'Honor de l'INEFC Lleida.

INEFC, 29 de gener de 2013Conferència "Coaching, el Arte de Lograr lo Extraordinario"
INEFC-Barcelona

La "Escuela Internacional de Coaching" realitzarà una conferència oberta i gratuïta per a l’alumnat de l’INEFC.

Es realitzaran dues sessions obertes de la conferència "Coaching el Arte de Lograr lo Extraordinario", una d'aquestes al Museu Olímpic i de l'Esport i l'altra a les instal·lacions de l'INEFC Barcelona.

Per conèixer els horaris i el mètode d'inscripció a les sessions accedeix a la resta de contingut de la notícia.

INEFC, 24 de gener de 2013Presentació del llibre Equity and difference in physical education, youth sport and health: a narrative approach per la Dra. Anne Flintoff (Leeds Metropolitan University)
INEFC-Catalunya

La Dra. Anne Flintoff, de la Leeds Metropolitan University, presentarà el seu darrer llibre Equity and difference in physical education, youth sport and health: a narrative approach/edited by Fiona Dowling, Hayley Fotzgerald and Anne Flintoff. London: Routledge, 2012.

La sessió és oberta a tothom que hi tingui interès, i es realitzarà el proper dilluns 21 de gener de 16 a 17 hores, en anglès, a l’INEFC Barcelona (aula 1).

INEFC, 16 de gener de 2013L’ECSS Barcelona 2013 ja té compte de twitter
INEFC-Catalunya

El Congrés de l’European College of Sport Sciences (ECSS) que tindrà lloc a l’INEFC de Barcelona entre el 26 i el 29 de juny estrena compte de twitter. Des de l’usuari @ECSS13 s’aniran publicant regularment les novetats referents a l’esdeveniment. S’hi podrà trobar des d’informació d’utilitat del congrés, com per exemple els terminis de presentació i acceptació dels resums, com informació sobre les ponències i experts que passaran per Barcelona durant aquests quatre dies.

INEFC, 11 de gener de 2013L’INEFC estrena canal RSS
INEFC-Catalunya

L’INEFC estrena un nou servei de comunicació per tal de facilitar la visibilitat de les modificacions realitzades a www.inefc.cat . Aquest nou servei és un canal RSS, a través del qual es comunicaran totes aquelles actualitzacions de contingut estàtic del web, de manera que els usuaris pugueu estar informats de les novetats sense necessitat de consultar-la.

INEFC, 19 de desembre de 2012Convocatòria d'una plaça de professor/a en l'àrea de coneixement de Salut i Condició Física pel centre de Barcelona
INEFC-Catalunya

Es convoca una plaça de professor/a pel Centre de Barcelona per impartir continguts en Primers auxilis i patologies en l'activitat física i l'esport de l'àrea de coneixement de Salut i Condició Física. Totes aquelles persones aspirants interessades que tinguin la titulació mínima requerida per l'esmentada plaça, hauran de presentar al Registre de l’INEFC la seva sol·licitud adreçada al director del centre de Barcelona, juntament amb el seu currículum acadèmic certificat i professional, abans de les 14.00 hores del dia 12 de desembre de 2012, d'acord al comunicat de la convocatòria.

INEFC, 03 de desembre de 2012Convocatòria d'una plaça de professor/a en l'àrea de coneixement de Rendiment Esportiu pel centre de Barcelona
INEFC-Catalunya

Es convoca una plaça de professor/a pel Centre de Barcelona per impartir continguts en Fonaments dels Esports de l'àrea de coneixement de Rendiment Esportiu. Totes aquelles persones aspirants interessades que tinguin la titulació mínima requerida per l'esmentada plaça, hauran de presentar al Registre de l’INEFC la seva sol·licitud adreçada al director del centre de Barcelona, juntament amb el seu currículum acadèmic certificat i professional, abans de les 14.00 hores del dia 5 de desembre de 2012, d'acord al comunicat de la convocatòria.

INEFC, 29 de novembre de 2012Escola de Tècnics Esportius- El proper dia 12 de desembre s’obrirà el període de matriculació de les modalitats de primer nivell
INEFC-Barcelona

El període de matriculació dels cursos de primer nivell de l’EFTE s'iniciarà el dia 12 de desembre de 2012 i finalitzarà el dia 16 de gener de 2013 a les 13 hores.

Vine a Matricular-te a l'Oficina d'Informació de 10 a 13 hores!!!

INEFC, 28 de novembre de 2012Reunió de treball amb la delegació de l'ECSS a l'INEFC Barcelona
INEFC-Barcelona

Els dies 19 i 20 de novembre s'està realitzant una reunió de treball entre els responsables de l' European College of Sport Science (ECSS) i el comitè organitzador de l'INEFC per al 18thAnnual Congress of the ECSS que se celebrarà a l'INEFC Barcelona del 26 al 29 de juny de 2013. Els responsables de l'ECSS que ens han visitat són Hans i Bárbara Hoppeler, Steffen Neubert i Elias Tsolakidis. Per a tots aquells que vulguin presentar alguna comunicació al congrés, es recorda que el període de lliurament d'abstracts va del 15 de desembre de 2012 al 15 de febrer de 2013.

INEFC, 20 de novembre de 2012Assemblea ordinària de la Conferència Espanyola d'Instituts i Facultats de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport
INEFC-Catalunya

El dijous 15 i divendres 16 de novembre de 2012 s'ha celebrat Assemblea ordinària de la Conferència Espanyola d'Instituts i Facultats de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, a la Sala de Graus Joan Antoni Samaranch de la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport de Granada. Per part de l'INEFC hi van assistir el seu director general, Agustí Boixeda; el director d'INEFC Barcelona, Xavier Iglesias, i el director d'INEFC Lleida, Cristòfol Salas. També es va realitzar una assemblea extraordinària on es va concretar el relleu davant la conferència. El senyor Rafael Martin Acero deixa la presidència a Aurelio Ureña Espa, qui comptarà amb Agustí Boixeda en la seva junta directiva.

INEFC, 19 de novembre de 2012Pàgines: «« Primera | « Anterior | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | Següent » | Última »»