Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Notícies


<< Tornar<< Buscar més notícies


Convocatòria proves específiques d'accés als ensenyaments esportius - Curs 2012-2013

INEFC-Barcelona

Convocatòria proves específiques d’accés als ensenyaments esportius - Curs 2012-2013.

Excursionisme, atletisme, basquetbol, futbol, futbol sala, handbol, busseig esportiu, descens de barrancs, escalada, espeleologia, hípica, muntanya mitjana, salvament i socorrisme i vela.

El proper dia 4 de maig s’obrirà el termini d’inscripció a les proves específiques d’accés als ensenyaments esportius de les següents modalitats: Excursionisme, atletisme, basquetbol, futbol, futbol sala, handbol, busseig esportiu, descens de barrancs, escalada, espeleologia, hípica, muntanya mitjana, salvament i socorrisme i vela.

El període d’inscripció anirà del 4 al 21 de maig de 2012.

Aquells/es que vulgueu obtenir el títol de tècnic/a esportiu haureu de superar la prova específica de la modalitat que es vulgui cursar. Podreu inscriure-us online.

Les proves específiques d’accés tindran lloc del 5 al 30 de juny.

Informem als interessats que l’EFTE- Catalana de Montjuïc, ubicada a l’INEFC de Barcelona té previst oferir les modalitats d’atletisme, basquetbol, futbol, handbol i vela durant el curs 2012-2013.

Per a més informació:
Oficina d’informació- EFTE Catalana Montjuïc
Correu: eftem@gencat.cat
Tel. 93.425.54.45 ext. 262 i 226

 


Convocatoria pruebas específicas de acceso a las enseñanzas deportivas - Curso 2012-2013

Excursionismo, atletismo, baloncesto, fútbol, fútbol sala, balonmano, buceo deportivo, descenso de barrancos, escalada, espeleología, hípica, montaña mediana, salvamento y socorrismo y vela.

El próximo día 4 de mayo se abrirá el periodo de inscripción a las pruebas específicas de acceso a las enseñanzas deportivas de las siguientes modalidades: Excursionismo, atletismo, baloncesto, fútbol, fútbol sala, balonmano, buceo deportivo, descenso de barrancos, escalada, espeleología, hípica, montaña mediana, salvamento y socorrismo y vela.

El periodo de inscripción irá del día 4 al 21 de mayo de 2012.

Aquellos/as que quieran obtener el título de técnico/a deportivo deberán superar la prueba específica de la modalidad que se quiera cursar. Podréis inscribiros online.

Las pruebas específicas de acceso tendrán lugar del 5 al 30 de junio.

Informamos a los alumnos de grado y licenciados en CAFE que la EFTE- Catalana de Montjuïc, ubicada en el INEFC de Barcelona tiene previsto ofrecer las modalidades de atletismo, básquet, fútbol, balonmano y vela durante el curso 2012-2013.

Para más información:
Oficina de información- EFTE Catalana Montjuïc
Correo: eftem@gencat.cat
Tel. 93.425.54.45 ext. 262 y 226

EFTE Montjuïc, INEFC
19 de abril de 2012


<< Tornar<< Buscar més notícies