Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Notícies


<< Tornar<< Buscar més notícies


“Gent Activa, Gent Feliç”

INEFC-Catalunya

“Gent Activa, Gent Feliç”

Avui, 6 d’abril de 2017, s’ha celebrat a l’INEFC el dia Mundial de l’Activitat Física.
Al centre de Barcelona s’ha habilitat un monòlit d’escalada en bloc i cintes d’equilibri (slacklines), entre altres sorpreses, en col·laboració amb Climbat La Foixarda i la secció de medi natural del Club Esportiu INEF Barcelona. Les activitats s’han dut a terme a la zona exterior del centre perquè l’alumnat pogués gaudir d’una jornada activa i feliç.
L’objectiu del dia Mundial de l’Activitat Física és promoure-la com a element fonamental de salut i benestar, remarcant els efectes beneficiosos de la seva pràctica en l’esfera emocional. Els adults i gent gran haurien d’acumular 30 minuts d’activitat física cada dia, i 60 minuts els infants i adolescents.   


“Gente Activa, Gente Feliz”

Hoy, 6 de abril de 2017, se ha celebrado en el INEFC el día Mundial de la Actividad Física.
En el centro de Barcelona se ha habilitado un monolito de escalada en bloque y cintas de equilibrio (slacklines), entre otras sorpresas, en colaboración con Climbat La Foixarda y la sección de medio natural del Club Deportivo INEF Barcelona. Las actividades se han llevado a cabo en la zona exterior del centro para que el alumnado pudiera disfrutar de una jornada activa y feliz.

El objetivo del día Mundial de la Actividad Física es el de promoverla como elemento fundamental de salud y bienestar, remarcando los efectos beneficiosos de su práctica en la esfera emocional. Los adultos y mayores deberían acumular 30 minutos de actividad física cada día, y 60 minutos los niños y adolescentes.

Activitats, Relacions externes
06 de abril de 2017


<< Tornar<< Buscar més notícies