Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Notícies


<< Tornar<< Buscar més notícies


Celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física INEFC Lleida

INEFC-Lleida

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial d'Activitat Física (DMAF2017) organitzat per la Generalitat de Catalunya a través del seu programa PAFES, des de l'INEFC hi ha programada una acció per a avaluar la condició física als membres de la comunitat universitària: alumnes, PAS i PDI, utilitzant un protocol que requereix de poc material (INEFC disposa d'ell), poc temps (uns 20 minuts per persona) i poc espai (aproximadament 40 metres quadrats).

Entenent que una acció d'aquest tipus serveix per donar visibilitat d'accions que pot beneficiar a la societat: donar a conèixer la relació entre tenir una bona condició física i una bona salut, l'INEFC s'ha coordinat amb el Club INEF i amb la UdL per estendre l'acció als diferents campus de Lleida.

Només cal que porteu roba còmoda i calçat esportiu. En acabar us direm la vostra "edat de condició física", és a dir: quants d'anys mostra el vostre cos a partir de la vostra forma física? Mostrareu tenir un cos més jove o més vell de l'edat cronològica que teniu?

 

Activitats, Intern
21 de abril de 2017


<< Tornar<< Buscar més notícies