Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Notícies


<< Tornar<< Buscar més notícies


Alumnat de dos instituts guanyadors del programa “Rutas científicas, artísticas y literarias 2017” visiten l’INEFC

INEFC-Catalunya

Alumnat de dos instituts guanyadors del programa “Rutas científicas, artísticas y literarias 2017” visiten l’INEFC 

El Centre de Barcelona de l’INEFC ha rebut avui un grup de 48 estudiants de batxillerat dels instituts d’Albacete i de Sanlúcar de Barrameda, 2 dels 16 guanyadors del programa “Rutas científicas, artísticas y literarias 2017” que convoca anualment el Ministeri de l’Exterior.

El director de l’INEF de Catalunya, senyor Jordi Solà i Grancha, ha donat la benvinguda al grup. La visita ha consistit en una xerrada informativa sobre l’INEFC, la seva història i l’oferta formativa, seguida d’una recorregut guiat per les instal·lacions del centre. La ruta inclou en el seu itinerari l’INEFC com a edifici emblemàtic de l’Anella Olímpica, herència directa dels Jocs Barcelona ’92.

Aquest programa educatiu pretén ampliar els coneixements rebuts per l’alumnat a l’aula, millorar i presentar de forma més atractiva la formació rebuda en els seus centres respectius, a través d’entorns més experimentals i visuals, la qual cosa afavoreix no només la seva formació artística, literària, científica, cultural, històrica, mediambiental i social, sinó també el seu desenvolupament integral.

Per participar en el programa, els instituts i escoles han de presentar un projecte a la convocatòria del Ministeri de l’Exterior. Els guanyadors opten a una ruta de set dies per diverses regions d’Espanya, iniciativa que s’adreça a alumnat d’educació primària (5è i 6è), batxillerat i cicles mitjans de formació professional i d’ensenyaments artístics. Per a més informació:

http://www.mecd.gob.es/mecd/servicios-al-ciudadano-mecd/catalogo/general/educacion/201797/ficha.html

 

          

 


Alumnado de dos institutos ganadores del programa "Rutas científicas, artísticas y literarias 2017" visitan el INEFC

El Centro de Barcelona del INEFC ha recibido hoy un grupo de 48 estudiantes de bachillerato de los institutos de Albacete y de Sanlúcar de Barrameda, 2 de los 16 ganadores del programa "Rutas científicas, artísticas y literarias 2017" que convoca anualmente el Ministerio del Exterior.

El director del INEF de Cataluña, señor Jordi Solà i Grancha, ha dado la bienvenida al grupo. La visita ha consistido en una charla informativa sobre el INEFC, su historia y la oferta formativa, seguida de un recorrido guiado por las instalaciones del centro. La ruta incluye en su itinerario el INEFC como edificio emblemático del Anillo Olímpico, herencia directa de los Juegos Barcelona '92.

Este programa educativo pretende ampliar los conocimientos recibidos por el alumnado en el aula, mejorar y presentar de forma más atractiva la formación recibida en sus centros respectivos, a través de entornos más experimentales y visuales, lo que favorece no solo su formación artística, literaria, científica, cultural, histórica, medioambiental y social, sino también su desarrollo integral.

Para participar en el programa, los institutos y escuelas deben presentar un proyecto a la convocatoria del Ministerio del Exterior. Los ganadores optan a una ruta de siete días por varias regiones de España, iniciativa destinada a alumnado de educación primaria (5º y 6º), bachillerato, y ciclos medios de formación profesional y de enseñanzas artísticas. Para más información:
http://www.mecd.gob.es/mecd/servicios-al-ciudadano-mecd/catalogo/general/educacion/201797/ficha.html

Visites, Relacions externes
09 de maig de 2017


<< Tornar<< Buscar més notícies