Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Notícies


<< Tornar<< Buscar més notícies


Visita del rector de la UB i la vicerectora d'Estudiants a l'INEFC Barcelona

INEFC-Catalunya

Visita del rector de la UB i la vicerectora d’Estudiants a l’INEFC Barcelona 

El dimecres 10 de maig, el rector de la Universitat de Barcelona, Joan Elias, i la vicerectora d’Estudiants i Política Lingüística, Alba Ambròs, van visitar l’INEFC de Barcelona per primera vegada des que el rector Joan Elias va ser elegit com a tal en les eleccions del novembre. A l’INEFC els van rebre el director del Centre de Barcelona, Xavi Iglesias, acompanyat del director de l’INEFC, Jordi Solà, i el gerent de l’Institut, Josep Vilà.

Després de fer una visita per les instal·lacions, es fer una reunió per parlar sobre la gestió ordinària i la relació de l’INEFC amb la UB. Els punts més destacats van ser la millora dels processos de gestió acadèmica coordinats entre UB i INEFC, la relació amb l’Escola de Doctorat de la UB, la vinculació entre INEFC i UB mitjançant els recursos del CRAI i la disponibilitat d’ús del GREC i GIGA. Jordi Solà ha expressat la seva satisfacció pel fet de poder mantenir any rere any una bona comunicació amb la UB, i que la relació d’adscripció que hi ha entre les dues institucions sempre hagi estat molt cordial i fructífera.

Paral·lelament, ha tingut lloc una reunió entre l’equip de Relacions Externes i Publicacions de l’INEFC, encapçalat per Elena Gil, i l’equip de comunicació de la UB, en la qual s’ha acordat, entre altres, l’elaboració d’una base de dades de professorat expert per a consultes, l’obertura de vies de comunicació per fer públics continguts de manera compartida, la difusió de congressos i jornades i la participació de l’INEFC en els diferents rànquings d’universitat.

 

                                                                                      

               D'esquerra a dreta: Xavi Iglesias, Alba Ambròs, Joan Elias, Jordi Solà, Josep Vilà i Eduard Inglès                                          Joan Elias parlant amb Xavi Iglesias durant la visita per les instal·lacions

 

Visita del rector de la UB y la vicerrectora de Estudiantes en el INEFC Barcelona

El miércoles 10 de mayo, el rector de la Universidad de Barcelona, Joan Elias, y la vicerrectora de Estudiantes y Política Lingüística, Alba Ambròs, visitaron el INEFC de Barcelona por primera vez desde que el rector Joan Elias fue elegido como tal en las elecciones del mes de noviembre. En el INEFC fueron recibidos por el director del Centro de Barcelona, Xavi Iglesias, acompañado del director del INEFC, Jordi Solà, y del gerente del mismo, Josep Vilà.

Después de realizar una visita por las instalaciones, la delegación se reunió para tratar sobre la gestión ordinaria y la relación del INEFC con la UB. Los puntos más destacados del encuentro fueron cuestiones relacionadas con la mejora de los procesos de gestión académica coordinados entre UB y INEFC, la relación con la Escuela de Doctorado de la UB, la vinculación entre INEFC y UB mediante los recursos del CRAI y la disponibilidad de uso del GREC y GIGA. Jordi Solà ha expresado su satisfacción por el hecho de poder mantener año tras año una buena comunicación con la UB, y de que la relación de adscripción que existe entre ambas instituciones haya sido siempre muy cordial y fructífera.
Paralelamente, ha tenido lugar una reunión entre el equipo de Relaciones Externas y Publicaciones del INEFC, encabezado por Elena Gil, y el equipo de comunicación de la UB, en la que se ha acordado, entre otros, la elaboración de una base de datos de profesorado experto para consultas, la apertura de vías de comunicación para hacer públicos contenidos de forma compartida, la difusión de congresos y jornadas, y la participación del INEFC en los diferentes rankings de universidades.

Visites, Relacions externes
10 de maig de 2017


<< Tornar<< Buscar més notícies