Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Notícies


<< Tornar<< Buscar més notícies


II Fòrum INEFC Global, del 23 al 25 de maig de 2017 a la Universitat de Porto

INEFC Global

II Fòrum INEFC Global, del 23 al 25 de maig de 2017 a la Universitat de Porto

Entre el 23 i el 25 de maig tindrà lloc a la ciutat de Porto, Portugal, el II Fòrum INEFC Global 2017, que enguany organitzen conjuntament la Universitat de Porto i la Universitat de Coïmbra, que agafen en testimoni del I Fòrum celebrat a l’INEFC Barcelona el 2016.

Enguany està prevista la participació de més de 70 participants de 40 institucions educatives relacionades amb el món de l’educació física i l’esport, que provenen de més de 10 països.

Aquest esdeveniment té com a objectiu ampliar les vinculacions interinstitucionals amb la constitució d’una Xarxa d’institucions vinculades a INEFC Global, l’establiment d’unes bases per al futur Baròmetre de l’Avaluació en Educació Física, el projecte d’una revista on-line pròpia de la Xarxa, així com la presentació de diverses institucions i projectes, entre altres, el projecte institucional de l’INEFC Escola Catalana de Cineantropometria, dirigida pel professor del centre de Barcelona Dr. Alfredo Irúrtia.

En representació de l’INEFC, també assistiran al II Fòrum INEFC Global 2017 el director de l’INEFC Jordi Solà, els directors dels centres de Barcelona i Lleida, Xavier Iglesias i Alfredo Joven, així com els responsables d’INEFC Global, Domingo Blázquez i Unai Sáez de Ocáriz. Enguany també hi haurà diversos representants de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona i de facultats de Ciències de l’Esport de diverses universitats espanyoles. 

Programa II Fòrum INEFC Global


 

II Foro INEFC Global, del 23 al 25 de mayo de 2017 en la Universidad de Oporto

Entre el 23 y el 25 de mayo tendrá lugar en la ciudad de Oporto, Portugal, el II Foro INEFC Global 2017, que este año organizan conjuntamente la Universidad de Oporto y la Universidad de Coímbra, que recogen en testigo del I Foro celebrado en el INEFC Barcelona en 2016.

Este año está prevista la asistencia de más de 70 participantes de 40 instituciones educativas relacionadas con el ámbito de la educación física y el deporte, provenientes de más de 10 países.

Este evento tiene como objetivo ampliar las vinculaciones interinstitucionales con la constitución de una Red de instituciones vinculadas a INEFC Global, el establecimiento de unas bases para el futuro Barómetro de la Evaluación en Educación Física, el proyecto de una revista online propia de la Red, así como la presentación de diversas instituciones y proyectos, entre otros, el proyecto institucional del INEFC Escuela Catalana de Cineantropometría, dirigida por el profesor del centro de Barcelona Dr. Alfredo Irurtia.

En representación del INEFC, también asistirán al II Foro INEFC Global 2017 el director del INEFC Jordi Solà, los directores de los centros de Barcelona y Lleida, Xavier Iglesias y Alfredo Joven, así como los responsables de INEFC Global, Domingo Blázquez y Unai Sáez de Ocáriz. Este año también asistirán al acto varios representantes de la Facultad de Educación de la Universidad de Barcelona y de facultades de Ciencias del Deporte de universidades españolas.

Programa II Foro INEFC GLOBAL

INEFC GLOBAL, INEFC
19 de maig de 2017


<< Tornar<< Buscar més notícies