Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Notícies


<< Tornar<< Buscar més notícies


Representació de l'INEFC a l’homenatge a Kubala al Palau Reial de Pedralbes

INEFC-Catalunya

Representació de l’INEFC a l’homenatge a Kubala al Palau Reial de Pedralbes

El director de l’INEFC, Jordi Solà, acompanyat, entre altres, del director del centre de Barcelona, Xavier Iglesias, van assistir, el dia 8 de maig, a l’acte d’homenatge al que ha estat un dels mites del futbol de tots els temps: Ladislao Kubala.

El consolat d’Hongria, amb la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport i del FC Barcelona han organitzat una sèrie d’actes per recordar el jugador barcelonista. Aquest cop, al Palau de Pedralbes, davant una exposició fotogràfica sobre la vida de Kubala, va tenir lloc un acte emotiu que va comptar amb la presència de familiars, amics i representants dels organitzadors. El cònsol d’Hongria, Barnabás Kovács, i l’alcalde de Budapest, amb el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i diversos representants de l’àmbit del futbol van dedicar unes paraules al jugador homenatjat.

La vetllada va ser amenitzada per l’actuació d’un conjunt musical que va interpretar la música predilecta de Kubala i la projecció d’alguns extractes de de pel·lícules en les quals va intervenir el jugador hongarès, que a més de gran futbolista és recordat per la seva dimensió humana.

 

 

De dreta a esquerra, Gerard Figueras, secretari general de l'Esport, Elena Gil, cap de Relacions Externes, Xavier Iglesias, director de l'INEFC Barcelona, Barnabás Kovács, cònsol d'Hongria

Jordi Solà, director de l'INEFC, i Xavier Iglesias, director del centre de Barcelona

 Representación del INEFC en el homenaje a Kubala en el Palau Reial de Pedralbes

El director del INEFC, Jordi Solà, acompañado, entre otros, del director del centro de Barcelona, Xavier Iglesias, asistieron, el día 8 de mayo, al acto de homenaje al que ha sido uno de los mitos del fútbol de todos los tiempos: Ladislao Kubala.

El consulado de Hungría, con la colaboración de la Secretaría General del Deporte y del FC Barcelona han organizado una serie de actos para recordar el jugador barcelonista. Esta vez, en el Palau de Pedralbes, ante una exposición fotográfica sobre la vida de Kubala, tuvo lugar un acto emotivo que contó con la presencia de familiares, amigos y representantes de los organizadores. El cónsul de Hungría, Barnabás Kovács, y el alcalde de Budapest, con el secretario general del Deporte, Gerard Figueras, y varios representantes del ámbito del fútbol dedicaron unas palabras al jugador homenajeado.

La velada fue amenizada por la actuación de un conjunto musical que interpretó música predilecta de Kubala y por la proyección de algunos extractos de películas en las que intervino el jugador húngaro, que además de gran futbolista es recordado por su dimensión humana.

Actes, Intern
13 de maig de 2017


<< Tornar<< Buscar més notícies