Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Notícies


<< Tornar<< Buscar més notícies


Presentació a Bogotà (Colòmbia) de la primera edició de l'International Sports Law Master

INEFC-Catalunya

Presentació a Bogotà (Colòmbia) de la primera edició de l'International Sports Law Master-LLM

El dilluns 22 de maig es va presentar a Bogotà (Colòmbia) la nova edició de l'International Sports Law Master-LLM. Serà la primera vegada que es farà en aquesta ciutat i tindrà la col·laboració de Direcció General d’Esports del Govern de Colòmbia (COLDEPORTES), el Comitè Olímpic Colombià (COC) i la Universitat Sergio Arboleda.

L'acte de presentació va tenir lloc a la Universitat Sergio Arboleda i va ser presidit per la Dra. Clara Luz Roldán, directora general de COLDEPORTES; el Dr. Baltazar Medina, president del COC, i el Dr. Rodrigo Noguera, rector de la Universitat Sergio Arboleda. També hi va ser present el Dr. Vicente Javaloyes, professor de l'INEFC, en representació de l'equip docent que impartirà aquest Màster durant els cursos acadèmics 2017-2019.

En una intervenció el Dr. Vicente Javaloyes va exposar el contingut del programa, i la directora de l'Àrea Acadèmica del COC, Dra. Norma Constanza Castellanos, va detallar-ne dades.

Aquesta edició del màster és una iniciativa del seu director, Dr. Andreu Camps, i des de fa anys el porten a terme l’INEF i la UdL per a Europa. Colòmbia emprendrà aquest projecte acadèmic gràcies al conveni existent des de l'any 2015 amb el COC, i d’aquesta manera serà un dels països pioners a Amèrica Llatina a fer-lo.

El màster International Sports Law Master-LLM s’adreça essencialment al món de l’advocacia i de la jurisprudència de Colòmbia i dels països limítrofs que desitgin especialitzar-se en el dret de l'esport, en el context de les organitzacions esportives internacionals. El programa té 60 crèdits ECTS i és un màster universitari oficial reconegut pels organismes competents on els títols universitaris tinguin el corresponent reconeixement i homologació.

Per a més informació: http://www.coc.org.co/all-news/la-relacion-entre-deporte-y-academia-es-cada-vez-mas-fuerte-

  

                                                           

         D'esquerra a dreta: Vicente Javaloyes, professor de l'INEFC Lleida, Clara Luz Roldán, directora de COLDEPORTES,

         Rodrigo Noguera, rector de la Universitat Sergio Arboleda, i Baltazar Medina, president del Comité Olímpic Colombià.

              

          Rodrigo Noguera, rector de la Universitat Sergio Arboleda, en la seva intervenció

              

           Clara Luz Roldán, directora de COLDEPORTES, en la seva intervenció

 

 

Presentación en Bogotá (Colombia) de la primera edición del International Sports Law Master-LLM del INEFC y la UDL

El lunes 22 de mayo se presentó en Bogotá (Colombia) la nueva edición del International Sports Law Master-LLM. Se realizará en esa ciudad por primera vez y tendrá la colaboración de la Dirección General de Deportes del Gobierno de Colombia (COLDEPORTES), el Comité Olímpico Colombiano (COC) y la Universidad Sergio Arboleda.

El acto de presentación tuvo lugar en la Universidad Sergio Arboleda y fue presidido por la Dra. Clara Luz Roldán, directora general de COLDEPORTES; el Dr. Baltazar Medina, presidente del COC, y el Dr. Rodrigo Noguera, rector de la Universidad Sergio Arboleda. También estuvo presente el Dr. Vicente Javaloyes, profesor del INEFC, en representación del equipo docente que impartirá este Máster durante los cursos académicos 2017-2019.

En una intervención el Dr. Vicente Javaloyes expuso el contenido del programa, y la directora del Área Académica del COC, Norma Constanza Castellanos, detalló datos del programa.

Esta edición del máster es una iniciativa de su director, Dr. Andreu Camps, y desde hace años lo llevan a cabo el INEFC y la UdL para Europa. Colombia emprenderá este proyecto académico gracias al convenio existente desde el año 2015 con el COC, y será uno de los países pioneros de la América Latina en realizarlo.

El máster International Sports Law Master-LLM va dirigido esencialmente al mundo de la abogacía y de la jurisprudencia de Colombia y de los países limítrofes que deseen especializarse en el derecho del deporte, en el contexto de las organizaciones deportivas internacionales. El programa tiene 60 créditos ECTS y es un máster universitario oficial reconocido por los organismos competentes donde los títulos universitarios tengan el correspondiente reconocimiento y homologación.

Para más información: http://www.coc.org.co/all-news/la-relacion-entre-deporte-y-academia-es-cada-vez-mas-fuerte-

Màsters, Intern
24 de maig de 2017


<< Tornar<< Buscar més notícies