Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Notícies


<< Tornar<< Buscar més notícies


L’INEFC, de dol per la pèrdua del professor Dr. Emili Vicente

INEFC-Lleida

L’INEFC, de dol per la pèrdua del professor Dr. Emili Vicente

El Dr. Emili Vicente, professor de Futbol i coordinador del Màster de Direcció Esportiva de l’INEFC de Lleida, ha perdut la vida mentre practicava ciclisme per la carretera de Canòlich, concretament al coll de la Gallina, Andorra, per causes que es desconeixen.

Emili Vicente, que tenia 52 anys i vivia a la Seu d’Urgell, ha desenvolupat la seva activitat docent a l’INEFC de Lleida durant més de 25 anys. Actualment compaginava l’activitat acadèmica amb la d’entrenador del FC Andorra.

La Direcció del Centre trasllada el més sentit condol a la família i els amics, i us convida a participar en un petit acte que tindrà lloc al camp de futbol de l’INEFC de Lleida a les 12 hores. A l’INEFC Barcelona també es farà un acte d’homenatge a les 11.15 h, al camp de futbol.

 

                    

                                                   Minut de silenci en homenatge al professor Dr. Emili Vicente al Centre INEFC Lleida

 Minut de silenci en homenatge al professor Dr. Emili Vicente al Centre INEFC Barcelona

 


El INEFC, de luto por la pérdida del profesor Dr. Emili Vicente

El Dr. Emili Vicente, profesor de Fútbol y coordinador del Máster de Dirección Deportiva del INEFC de Lleida, ha perdido la vida mientras practicaba ciclismo por la carretera de Canòlich, concretamente en el Coll de la Gallina, Andorra, por causas que se desconocen.

Emili Vicente, que tenía 52 años y residía en La Seu d'Urgell, desarrolló su actividad docente en el INEFC de Lleida durante más de 25 años. Actualmente compaginaba la actividad académica con la de entrenador del F.C. Andorra.

La Dirección del Centro traslada su más sentido pésame a la familia y amigos, y os invita a participar en un pequeño acto que tendrá lugar en el campo de fútbol del INEFC de Lleida a las 12 horas. En el INEFC Barcelona también se realizará un acto de homenaje a las 11.15 h, en el campo de fútbol

Notícia, INEFC
26 de maig de 2017


<< Tornar<< Buscar més notícies