Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Notícies


<< Tornar<< Buscar més notícies


L'INEFC de Lleida ha celebrat la graduació de la 5a Promoció de Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i 32a promoció del Centre de Lleida (2013-2017)

INEFC-Lleida

L'INEFC de Lleida ha celebrat la graduació de la 5a Promoció de Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i 32a promoció del Centre de Lleida (2013-2017)

Dissabte 3 de juny s'ha celebrat la cerimònia de graduació de la 5a Promoció de Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport al Centre de Lleida. L’acte ha comptat amb la presència del vicerector de Docència de la UdL, Francisco García, del delegat de la Secretaria general de l'Esport, Joan Segura, i del director de l'INEFC de Catalunya, Jordi Solà, així com del director del Centre de Lleida, Alfredo Joven.

Joan Beltrán, representant dels pares de l’alumnat, ha estat l'encarregat de valorar la seva experiència durant aquests quatre anys amb l’INEFC de Lleida. María Pérez i Marcel Riba han intervingut en representació dels alumnes i les alumnes de la 5a Promoció de Grau amb un parlament.

La madrina de la promoció ha estat l’Eloisa Lorente Catalán, professora de l’INEFC Lleida, qui ha tingut unes paraules d’afecte pel company Emili Vicente, mort recentment, pels més de 27 anys que va tenir el plaer de compartir despatx amb ell.

Tot seguit s'han lliurat les orles i orlins a alumnes i professors del Centre.

 

            

           

 

                                 Parlament de l'alumnat (esquerra) i mesa presidencial (dreta)

 

El INEFC de Lérida ha celebrado la graduación de la 5ª Promoción de Grado en Ciencias de la Actividad Física y el Deporte y 32ª promoción del Centro de Lérida (2013-2017)

Sábado 3 de junio se ha celebratdo la cerimonia de graduación de la 5a Promoción de Grado en Ciencias de la Actividad Física i el Deporte en el Centro de Lérida. El acto ha contado con la presencia del vicerrector de Docencia de la UdL, Francisco García, del delegado de la Secretaría general del Deporte, Joan Segura, y del director del INEFC de Cataluña, Jordi Solà, así como del director del Centro de Lérida, Alfredo Joven.

Joan Beltrán, representante de los padres del alumnado, ha sido el encargado de valorar su experiencia durante estos cuatro años con el INEFC de Lérida. María Pérez y Marcel Riba han intervenido en representación de los alumnos y las alumnas de la 5ª Promoción de Grado con un parlamento.

La madrina de la promoción ha sido Eloisa Lorente Catalán, profesora del INEFC Lérida, quien ha tenido unas palabras de afecto por el compañero Emili Vicente, muerto recientemente, por los más de 27 años que tuvo el placer de compartir despacho con él.

Acto seguido se han entregado las orlas y orlines a alumnos y profesores del Centro.

Comiat, Intern
05 de juny de 2017


<< Tornar<< Buscar més notícies