Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Notícies


<< Tornar<< Buscar més notícies


L’INEFC inaugura la 28a sessió anual del Crans Montana Forum

INEFC-Catalunya

L’INEFC inaugura la 28a sessió anual del Crans Montana Forum

El dia 5 de juliol l’INEFC Barcelona va acollir la conferència “La joventut, una nova eina al servei de la pau. Cap a una nova governança de l’esport” emmarcada en la 28a sessió anual del Crans Montana Forum.

L’INEFC va ser la seu d’una jornada que va tenir la presència d’una dotzena de
ministres de l’Esport, la Joventut i l’Educació de l’Àrea Mediterrània, l’Àfrica, l’Orient Mitjà, els països de la Ruta de la Seda i la resta del món i va comptar amb la col·laboració del Govern i la Secretaria General de l’Esport, amb el president Carles Puigdemont i el Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras. Per part de l’INEFC, hi va assistir el director Jordi Solà.

Davant d’un auditori integrat per personalitats del món esportiu i associatiu català i internacional, Gerard Figueras va expressar el compromís del Govern perquè “la
nostra societat faci més esport, una inversió que representa més educació i un descens de la factura sanitària”, cosa que contribuirà a tenir “un món millor”.
Va subratllar el rol dels 45 consells esportius, els ajuntaments, les escoles i les famílies, amb el suport de la Generalitat, perquè cada infant pugui fer esport com a activitat formativa i de lleure, no competitiva”.

L’acte es va vincular a la commemoració dels 25 anys dels Jocs del 1992, el Crans Montana Forum va lliurar els guardons “New Leaders for Tomorrow” a diverses personalitats mundials, entre altres a esportistes de casa nostra. Cinc dels medallistes catalans de la cita barcelonina –Elisabeth Maragall (hoquei sobre herba), Natàlia Via-Dufresne (vela), Laura Tramuns (natació paralímpica), Carles Folguera (hoquei sobre patins) i Daniel Ballart (waterpolo) – van ser guardonats amb la distinció “Nous Líders d’Honor”.

Seguidament a la sessió plenària del Crans Montana Forum, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat de Gerard Figueras, va participar en la inauguració oficial del congrés.

 

 


El INEFC inaugura la 28ª sesión anual del Crans Montana Forum

El día 5 de julio el INEFC Barcelona acogió la conferencia “La juventud, una nueva herramienta al servicio de la paz. Hacia una nueva gobernanza del deporte” enmarcada en la 28ª sesión anual del Crans Montana Forum.

El INEFC fue la sede de una jornada que tuvo la presencia de una docena de
ministros del Deporte, la Juventud y la Educación del Área Mediterránea, África, Oriente Medio, los países de la Ruta de la Seda y el resto del mundo, y contó con la colaboración del Govern y la Secretaría General del Deporte, con el presidente Carles Puigdemont y el Secretario General del Deporte, Gerard Figueras. Por parte del INEFC asistió al evento el director Jordi Solà.

Ante de un auditorio integrado por personalidades del mundo deportivo y asociativo catalán e internacional, Gerard Figueras expresó el compromiso del Govern para que “nuestra sociedad realice más deporte, una inversión que representa más educación y un descenso de la factura sanitaria” lo que contribuirá a tener “un mundo mejor”.
Subrayó el rol de los 45 consejos deportivos, los ayuntamientos, las escuelas y las familias, con el apoyo de la Generalitat, para que cada niño pueda practicar deporte como actividad formativa y de ocio, no competitiva”.

El acto se vinculó a la conmemoración de los 25 años de los Juegos de 1992, el Crans Montana Forum entregó los galardones “New Leaders for Tomorrow” a diversas personalidades mundiales, entre otros a varios deportistas de nuestro entorno. Cinco de los medallistas catalanes de la cita barcelonesa –Elisabeth Maragall (hockey sobre hierba), Natàlia Via-Dufresne (vela), Laura Tramuns (natación paralímpica), Carles Folguera (hockey sobre patines) y Daniel Ballart (waterpolo) – fueron galardonados con la distinción “Nuevos Líderes de Honor”.

Después de la sesión plenaria del Crans Montana Forum, el presidente de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompañado de Gerard Figueras, participó en la inauguración oficial del congreso.

Actes, Relacions externes
07 de juliol de 2017


<< Tornar<< Buscar més notícies