Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Notícies


<< Tornar<< Buscar més notícies


Homenatge a l'Olimpíada Popular del 1936 a l'INEFC Barcelona

INEFC-Catalunya

Homenatge a l'Olimpíada Popular del 1936 a l'INEFC Barcelona

Dijous 19 de juliol, a l’INEFC Barcelona s’ha celebrat l'Homenatge a l’Olimpíada Popular del 1936, organitzada per la Generalitat de Catalunya. Des de les 9 h del matí, 400 nens i nenes han participat en diverses competicions esportives, individuals i col·lectives, i a les 13 h ha tingut lloc, a la Sala d’Actes, la cerimònia institucional amb la presència, entre altres, del conseller d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, Raül Romeva; el conseller de Cultura, Lluis Puig, la directora general de Relacions Institucionals i amb el Parlament, Carme Garcia, i el director del Memorial Democràtic, Plàcid Garcia-Planas.

Al llarg de la cerimònia s’ha escoltat l’Himne de l’Olimpíada, s’han passat diversos audiovisuals relacionats amb l’efemèride i actuacions de música i dansa. S’ha clausurat l’acte amb el lliurament de medalles als joves participants a la jornada.

 

   Homenaje a la Olimpiada Popular de 1936 en el INEFC Barcelona

El jueves 19 de julio, en el INEFC Barcelona se ha celebrado el Homenaje a la Olimpiada Popular de 1936, organizada por la Generalitat de Catalunya. Desde las 9 de la mañana, 400 niños y niñas han participado en varias competiciones deportivas, individuales y colectivas, y a las 13 h ha tenido lugar, en la Sala de Actos, la ceremonia institucional con la presencia, entre otros, del consejero de Asuntos y Relaciones Institucionales y Exteriores y Transparencia, Raül Romeva; el consejero de Cultura, Luis Puig, la directora general de Relaciones Institucionales y con el Parlamento, Carme Garcia, y el director del Memorial Democrático, Plàcid Garcia-Planas. 

A lo largo de la ceremonia se ha podido escuchar el Himno de la Olimpiada, han pasado varios audiovisuales relacionados con la efeméride y actuaciones de música y danza. Se ha clausurado el acto con la entrega de medallas a los jóvenes participantes en la jornada.

Activitats, Relacions externes
20 de juliol de 2017


<< Tornar<< Buscar més notícies