Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Notícies


<< Tornar<< Buscar més notícies


L’INEFC és present en l'acte de commemoració del 30è aniversari del CAR de Sant Cugat del Vallès

Secretaria General de l Esport

L’INEFC és present en l'acte de commemoració del 30è aniversari del CAR de Sant Cugat del Vallès

Avui dimarts, 25 de juliol, s’ha celebrat l’acte de commemoració del 30è aniversari de la posada en marxa del Centre d’Alt Rendiment Esportiu (CAR) de Sant Cugat del Vallès. L’acte està organitzat per la Secretaria General de l’Esport, en el marc de la celebració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona 92.

La commemoració ha tingut lloc al CAR de Sant Cugat on s’han projectat diversos audiovisuals i s’han fet parlaments institucionals de l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa; del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras; del president del Consell Superior d’Esports, José Ramón Lete; del president del Comitè Olímpic Internacional, Thomas Bach; del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i del rei d’Espanya, Felip VI.

També s’ha fet un reconeixement a aquelles persones que han tingut un paper clau al llarg dels 30 anys del CAR i s’han homenatjat els municipis i institucions que van ser seu o subseu de Barcelona 92, entre els quals hi ha l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya, INEFC.

En representació de l’INEFC hi han estat presents el director general, Jordi Solà i el gerent, Josep Vilà.

També han assistit a l’acte el conseller d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, Raül Romeva; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i el director del CAR de Sant Cugat, Ramon Terrassa. 
El INEFC está presente en el acto de conmemoración del 30º aniversario del CAR de Sant Cugat del Vallès

Hoy martes, 25 de julio, se ha celebrado el acto de conmemoración del 30º aniversario de la puesta en marcha del Centro de Alto Rendimiento Deportivo (CAR) de Sant Cugat del Vallès. El acto está organizado por la Secretaría General del Deporte, en el marco de la celebración del 25º aniversario de los Juegos Olímpicos de Barcelona 92.

La conmemoración ha tenido lugar en el CAR de Sant Cugat donde se han proyectado varios audiovisuales y han habido parlamentos institucionales de la alcaldesa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa; del secretario general del Deporte, Gerard Figueras; del presidente del Consejo Superior de Deportes, José Ramón Lete; del presidente del Comité Olímpico Internacional, Thomas Bach; del presidente de la Generalidad, Carles Puigdemont, y del rey de España, Felipe VI.

También se ha llevado a cabo un reconocimiento a aquellas personas que han tenido un papel clave a lo largo de los 30 años del CAR y se ha homenajeado a los municipios e instituciones que fueron sede o subsede de Barcelona 92, entre los cuales se encuentra el Instituto Nacional de Educación Física de Cataluña, INEFC.

En representación del INEFC han asistido el director general, Jordi Solà y el gerente, Josep Vilà.

También han asistido al acto el consejero de Asuntos y Relaciones Institucionales y Exteriores y Transparencia, Raül Romeva; el consejero de Territorio y Sostenibilidad, Josep Rull, y el director del CAR de Sant Cugat del Vallès, Ramon Terrassa.

Actes, Presidència
25 de juliol de 2017


<< Tornar<< Buscar més notícies