Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Notícies


<< Tornar<< Buscar més notícies


S’inaugura el Congrés Internacional Complex Systems in Sport

INEFC-Barcelona

S’inaugura el Congrés Internacional Complex Systems in Sport

El Congrés Internacional del Complex Systems in Sport ha quedat inaugurat a l’Auditori 1989 del FC Barcelona amb una cerimònia d’obertura on han intervingut en primer lloc Francesc Cos, director de l’Àrea de Rendiment Esportiu de l’Innovation Hub, que juntament amb Joan Ramon Tarragó, han donat la benvinguda als assistents. Tot seguit el director de l’INEFC, Jordi Solà, ha adreçat unes paraules a l’auditori destacant el fet que l’INEFC hagi estat pioner en l’estudi d’aquesta disciplina que avui dia té un grup de recerca consolidat molt actiu que ha fet possible aquesta selecció de ponents excepcional. Seguidament Javier Sobrino, director de Planificació Estratègica i Innovació del FC Barcelona, ha destacat la importància del binomi INEFC-Barça que ha fet possible aquest Congrés i altres col·laboracions.

Moderada per Pedro Passos i Carlota Torrents, copresidents del Comitè Científic, aquesta sessió inaugural ha tingut l’honor de comptar amb una primera ponència a càrrec d’una de les figures mundials en aquest àmbit: J.A. Scot Kelso, professor de l’Atlantic University, de Florida, que ha fet la presentació “Principles of Coordination: Synergies of Synergies”, davant dels més de 300 assistents que han sabut valorar la importància d’aquest esdeveniment.

El Congrés s’allargarà fins divendres al vespre amb sessions de treball a diversos espais de les instal·lacions del FC Barcelona, conduïdes per experts en Sistemes Complexos, i finalitzarà amb la Cerimònia de Clausura que tindrà lloc a l’Auditori 1899.


Se inaugura el Congreso Internacional Complex Systems in Sport

El Congreso Internacional del Complex Systems in Sport ha quedado inaugurado en el Auditorio 1989 del FC Barcelona con una ceremonia de apertura donde han intervenido en primer lugar Francesc Cos, director del Área de Rendimiento Deportivo del Innovation Hub, que junto con Juan Ramón Tarragó, han dado la bienvenida a los asistentes. A continuación, el director del INEFC, Jordi Solà, ha dirigido unas palabras al auditorio destacando el hecho de que el INEFC haya sido pionero en el estudio de esta disciplina que hoy en día dispone de un grupo de investigación consolidado muy activo que ha hecho posible esta selección de ponentes excepcional. Seguidamente Javier Sobrino, director de Planificación Estratégica e Innovación del FC Barcelona, ha celebrado el binomio INEFC-Barça que ha hecho posible este Congreso y otras col·laboracions.

Moderada por Pedro Passos y Carlota Torrents, copresidentes del Comité Científico, esta sesión inaugural ha tenido el honor de contar con una primera ponencia a cargo de una de las figuras mundiales en este ámbito: J. A. Scot Kelso, profesor del Atlantic University, de Florida, que ha presentado "Principles of Coordination: Synergies of Synergies", ante los más de 300 asistentes que han sabido valorar la importancia del evento.

El Congreso se alargará hasta el viernes por la tarde con sesiones de trabajo en diversos espacios de las instalaciones del FC Barcelona, conducidas por expertos en Sistemas Complejos, y finalizará con la Ceremonia de Clausura que tendrá lugar en el Auditorio 1899.

Congressos, Intern
05 de octubre de 2017


<< Tornar<< Buscar més notícies