Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Notícies


<< Tornar<< Buscar més notícies


II Fòrum Olímpic 25è Aniversari Barcelona’92 a l’INEFC Barcelona

INEFC-Catalunya


La Fundació Olímpica organitza el XII Fòrum Olímpic que té lloc a l’INEFC Barcelona els diez 26 i 27 d’octubre.

En aquesta dotzena edició del Fòrum es tractarà el 25è Aniversari de Barcelona’92. 25 anys després d’aquells Jocs decisius, s’analitzen temes com ara els reptes de futur del Moviment Olímpic i l’Agenda 2020, a més de l’herència que resta dels JJOO de 1992.
Després de l’obertura, presidida per David Escuder, comissionat d’Esports de Barcelona, acompanyat del director de l’INEFC, Jordi Solà, i del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, Pere Miró, director general adjunt CIO, ha presentat la ponència “El CIO i l’Agenda 2020”, i seguidament Washington Fajardo, amb la ponència “Ciutats olímpiques després de l’Agenda 2020” ha conclòs les activitats de dijous al matí.
Està previst que al llarg de les dues jornades de treball hi hagi debats i taules rodones sobre el tema.

      

 

La Fundación Olímpica organiza el XII Foro Olímpico que tiene lugar en el INEFC Barcelona los diez 26 y 27 de octubre.

En esta duodécima edición del Foro se tratará el 25º Aniversario de Barcelona'92. 25 años después de aquellos Juegos decisivos, se analizan temas como los retos de futuro del Movimiento Olímpico y la Agenda 2020, además de la herencia que dejaron los JJOO de 1992.
Tras la apertura, presidida por David Escuder, comisionado de Deportes de Barcelona, acompañado del director del INEFC, Jordi Solà, y el secretario general del Deporte, Gerard Figueras, Pere Miró, director general adjunto CIO, ha presentado la ponencia "El COI y la Agenda 2020", y seguidamente Washington Fajardo, con la ponencia "Ciudades olímpicas tras la Agenda 2020" ha concluido las actividades del jueves por la mañana.
Está previsto que a lo largo de las dos jornadas tengan lugar debates y mesas redondas sobre el tema.

Actes, Relacions externes
26 de octubre de 2017


<< Tornar<< Buscar més notícies