Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Notícies


<< Tornar<< Buscar més notícies


Visiten l’INEFC Barcelona alumnes del 38è Curs de Solidaritat Olímpica

INEFC-Catalunya

Visiten l’INEFC Barcelona alumnes del 38è Curs de Solidaritat Olímpica

Dimarts 23 d’octubre, el senyor José Manuel Vela Fernández, del Departament de Preparació Física del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR), amb un grup de 13 alumnes del 38è Curs de Solidaritat Olímpica van visitar l’INEFC Barcelona, on van ser rebuts pel seu director, el Dr. Xavier Iglesias.
Tot seguit, Elena Gil, del departament de Relacions Externes i Publicacions, els va fer una presentació la revista científica Apunts d’Educació Física i Esport, i el Dr. Domingo Blázquez els va explicar les línies d’actuació d’INEFC Global, projecte institucional que promou la internacionalització de l’INEFC. Després de fer una visita a les instal·lacions del centre, van ser atesos per Josep Maria Padullés, que els va impartir una sessió formativa.


Visitan el INEFC Barcelona alumnos del 38º Curso de Solidaridad Olímpica

Martes 23 de octubre, el señor José Manuel Vela Fernández, del Departamento de Preparación Física del Centro de Alto Rendimiento de Sant Cugat (CAR), con un grupo de 13 alumnos del 38º Curso de Solidaridad Olímpica visitaron el INEFC Barcelona, donde fueron recibidos por su director, el Dr. Xavier Iglesias.
A continuación, Elena Gil, del departamento de Relaciones Externas y Publicaciones, les hizo una presentación la revista científica Apuntes de Educación Física y Deporte, y el Dr. Domingo Blázquez les explicó las líneas de actuación de INEFC Global, proyecto institucional que promueve la internacionalización del INEFC. Después de hacer una visita a las instalaciones del centro, fueron atendidos por Josep Maria Padullés, que les impartió una sesión formativa.

Visites, INEFC
26 de octubre de 2017


<< Tornar<< Buscar més notícies