Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Notícies


<< Tornar<< Buscar més notícies


El professor Dr. Seirul-lo fa una lliçó magistral a l’INEFC de Barcelona

INEFC-Catalunya

El professor Dr. Seirul-lo fa una lliçó magistral a l’INEFC de Barcelona

Amb motiu de la celebració de la Junta de Centre de l’INEFC Barcelona, el dia 9 de novembre, el professor Dr. Francisco Seirul·lo Vargas va impartir una lliçó magistral que duia per títol “Evolució d’una filosofia d’entrenament. De les primeres idees a l’actualitat. Un procés que ha generat una nova manera d’entrenar els esports interactius amb espais compartits“.

A l’acte hi van assistir un centenar d’estudiants i gran part del professorat i personal del centre de Barcelona.

El Sr. Xesco Espar va presentar la lliçó amb una mirada retrospectiva dels inicis del Dr. Seirul·lo en l’àmbit esportiu i professional. Amb la col·laboració del Sr. Marcel·li Massafret, com a dinamitzador de l’acte, el ponent es va anar apropant a la realitat del model actual d’entrenament.

 

Xesco Espar, Paco Seirul-lo,i Marcel·li Massafret

 El profesor Dr. Seirul-lo hace una lección magistral al INEFC de Barcelona

Con ocasión de celebrar la Junta de Centro del INEFC Barcelona, el día 9 de noviembre, el profesor Dr. Francisco Seirul·lo Vargas impartió una lección magistral que llevaba por título “Evolución de una filosofía de entrenamiento. De las primeras ideas a la actualidad. Un proceso que ha generado una nueva manera de entrenar los deportes interactivos con espacios compartidos“.

Al acto asistieron un centenar de estudiantes y gran parte del profesorado y personal del centro de Barcelona.

El Sr. Xesco Espar presentó la lección con una mirada retrospectiva de los inicios del Dr. Seirul·lo en el ámbito deportivo y profesional. Con la colaboración del Sr. Marcel·li Massafret, como dinamizador del acto, el ponente fue acercándose a la realidad del modelo actual de entrenamiento.

Conferència, Actes
10 de novembre de 2017


<< Tornar<< Buscar més notícies