Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya

Notícies


<< Tornar<< Buscar més notícies


L’INEFC s’adhereix al Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

INEFC-Catalunya

L’INEFC s’adhereix al Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

Avui l’INEFC s’ha adherit al Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones que se celebra demà , dia 25 de novembre, a nivell mundial.

La recentment creada Comissió d’Igualtat de l’INEFC de Barcelona ha organitzat un acte en el qual el director del centre ha llegit el manifest unitari de rebuig a la violència masclista i per una Catalunya lliure de violències sexuals. Seguidament Lia Moreno i Cesca Milà, estudiants del grau, han dut a terme una actuació reivindicativa durant la qual es podia llegir el missatge el silenci no t’allibera.

L’acte ha tingut lloc a les 11 del matí a la terrassa exterior amb l’assistència d’un centenar de persones (alumnat, personal d’administració i serveis, professorat, etc.).El INEFC se adhiere al Día Internacional para la eliminación de la violencia hacia las mujeres

Hoy el INEFC se ha adherido al Día Internacional para la eliminación de la violencia hacia las mujeres que se celebra mañana, día 25 de noviembre, a nivel mundial.

La recientemente creada Comisión de Igualdad del INEFC de Barcelona ha organizado un acto en el que el director del centro ha leído el manifiesto unitario de rechazo a la violencia machista y para una Cataluña libre de violencias sexuales.

Seguidamente Lia Moreno y Cesca Milà, estudiantes del grado, han llevado a cabo una actuación reivindicativa durante la cual se leía el mensaje el silencio no te libera.

El acto ha tenido lugar a las 11 de la mañana en la terraza exterior con la asistencia de un centenar de personas (estudiantes, personal de administración y servicios, profesorado, etc.).

Actes, Relacions externes
24 de novembre de 2017


<< Tornar<< Buscar més notícies